2777
2789

سلام دوستان.

میخاستم ببینم اینجا هیشکی نماینده فروش محصولات آرایشی بهداشتی هست؟اصلا کارش چیه؟چطوریه؟ماهی چند در آمد داره اگر کسی اطلاعی  داره لطفا یه توضیح بهم بده

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نمیدونم.هنوز بهم نگفتن شما هر دوش میشه یه توضیح کوچیک بدین؟

نتورک مارکتینگ درآمدش تصاعدی و بصورت اهرمیه

یعنی شما در طول 5 سال با یه روند رشد معمولی میتونید درآمدی بالاتر از سطح معمول جامعه داشته باشید

و این درآمد مدام درحال رشده

ولی ویزیتوری ب کسایی میگن ک کارمند شرکتی باشند و ب ازای هر چند میلیون تومن مبلغ پایینی رو بعنوان حقوق دریافت میکنن

و اگر فروش انجام ندن جریمه میشن، درآمدشونم بر اساس فروشه و اگه فروش بیشتر انجام ندن نمیتونن حقوق بیشتر دریافت کنن

ولی توی نتورک مارکتینگ فروش شما تاثیر چندانی روی درآمدتون نداره

البته هر چقدر بیشتر بفروشید پول بیشتری میگیرید،ولی اگر فروش پایینی هم داشته باشید فرقی نمیکنه و جریمه نمیشید

نتورک مارکتینگ دو وجه داره ک مکمل همدیگه هستن فروش و شبکه ی فروش

من از خدا خواستم رشد کنم،پخته تر بشم،صبور بشم، قوی بشم و... بخاطر همین خدا بهم دوقلو داد🤗🌤✨