2777
2789

ممکنه سرماخوردگی یاکروناباشه؟ 

ولی به نظرخودم حساسیت فصلی چون هرسال میگیرم وهمینجوری میشم کسی میدونه چی خوبه بخورم؟ 

خدایادوست دارم❤️

قرص سیتریزین برای حساسیت

واسم دعا کنید رشته مورد علاقم قبول بشم😍✨ی ادمایی رو هیچوقت از دست نده 💚همونایی ک با خنده هات میخندن و با ناراحتیات ناراحتن 💥💥به دیگران احترام بزار ن به خاطر شخصیت اون ها بلکه بخاطر بازتابی از شخصیت خودت ♥️♥️♥️  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آلرژی برو دکتر من اسپری استفاده میکنم خوب میشم البته آلرژی من از مرداد که علفا خشک میشن شروع میشه

ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم! بگذار بگویند غیرمنطقی هستیم یا ضد اجتماعی هستیم، اما به این می‌ارزد که خودمان باشیم. تا زمانی که رفتار ما و تصمیم‌های ما به کسی آسیبی نمی‌زند، ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم. چقدر زندگی‌ها که با این توضیح خواستن‌ها و تلاش‌های بیهوده برای قانع کردن دیگران بر باد رفته‌اند 
ن اصلا خوب نیست خواب آور بی حال می کنه.اسپری برا دماغ هست خیلی عالیه من استفاده می کنم

والا من میخوردم اصلا خابم نمیومد 😐

واسم دعا کنید رشته مورد علاقم قبول بشم😍✨ی ادمایی رو هیچوقت از دست نده 💚همونایی ک با خنده هات میخندن و با ناراحتیات ناراحتن 💥💥به دیگران احترام بزار ن به خاطر شخصیت اون ها بلکه بخاطر بازتابی از شخصیت خودت ♥️♥️♥️  
میدونین چه چیزهایی خوبه بخورم

چیزهای ک میگم نخور.انگور .گوجه .ادویه جات.خربزه مشهدی .عطر اصلن استفاده نکن.صبحا اگه میری بیرون ماسک بزن.من خودمم حساسیت دارم اسپری استفاده می کنم

هیچ کس تنها نیست