2777
2789
سلام
چقدر هزینه پوشکتون بالاست
من الان دخترم 12کیلوست ولی هنوز سایز 5تا 10 پوشک مبارک اندازه اش هست بسته 52تایی اش رو میخرم ده هزار و تقریبا ماهی یک بسته ونیم استفاده می کنم و کاملا هم ازش راضی ام ولی این مارک سمت تهران و بالاتر ندیدم نمی دونم چرا ؟کارخانه اش برازجان است که نزدیک ماست و اینجا این مارک زیاده
به نظر من دستمال مرطوب یه خرج اضافس فقط برای وقتی خوبه که دسترسی به آب نیست خیلی بهتره هربار که پوشک عوض میکنین بچه رو بشورین کلی هم سر حال میشه نینی
بهترین قیمت پوشک پوشک کینگ ه برخلاف اسمش ایرانیه و بسته ای 2500 تومنه!
من که can bebe و evy baby میگرفتم ولی با این قیمت کینگ رو ترجیح میدم اگه از مولوی یا عمده فروشها هم بخری قیمتش کمتره
دخی من 18 ماهشه از تابستون صبح تا ظهر بدون پوشک و هر نیم ساعت یه بار سرپاش میکنم به نظرم خیلی هم راضیه!
CafeMom Tickers

CafeMom Tickers

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

به نظر من دستمال مرطوب یه خرج اضافس فقط برای وقتی خوبه که دسترسی به آب نیست خیلی بهتره هربار که پوشک عوض میکنین بچه رو بشورین کلی هم سر حال میشه نینی
بهترین قیمت پوشک پوشک کینگ ه برخلاف اسمش ایرانیه و بسته ای 2500 تومنه!
من که can bebe و evy baby میگرفتم ولی با این قیمت کینگ رو ترجیح میدم اگه از مولوی یا عمده فروشها هم بخری قیمتش کمتره
دخی من 18 ماهشه از تابستون صبح تا ظهر بدون پوشک و هر نیم ساعت یه بار سرپاش میکنم به نظرم خیلی هم راضیه!
CafeMom Tickers

CafeMom Tickers
من تو روز از کینگ و شب از مولفیکس

18 تومن....

خیلی راضیم و خیلی بچه ام توش راحته اصلا هم پس نمیده......
***الهی و ربی....من لی غیرک***فروش تخته شاسی برای عکس ارزانتر از آتلیه با ارسال رایگان http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=561837&PageNumber=1
والا دوست گلم ما یه پخش بهداشتی سر خیابونمون هست ، اون داره.....ولی خدا روشکر من تا حالا هرجا رفتم بوده......ولی همیشه از این مغازه هه میخرم
***الهی و ربی....من لی غیرک***فروش تخته شاسی برای عکس ارزانتر از آتلیه با ارسال رایگان http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=561837&PageNumber=1
من بسته های بزرگ اوی بیبی رو می گیرم هر ماه 1.5 تا 2 بسته مصرف می شه.
طرف ما قبلاً هر بسته 16500 بود الان بخاطر دلار کردنش 21000
دستمال مرطوب هم استفاده نمی کنم همیشه با آب می شورم بچه رو.
درین مقام مجازی بجز پیاله مگیر...درین سراچه بازیچه غیر عشق مباز
من پمپرز آلمانی میخریدم که حالا دیگه گیرم نمیاد
پریمای ترک میخرم که مزخرفه بسته 66 تایی اش 30 تومان که برای دو هفته اس
هاگیز هم یه بار خریدم واقعا مزخرف بود
ما یک مشت خاطره‌ایم.. هر کدوم برای کسی تلخیم
من هر دفعه 3 بسته می گیرم . پمپرز ـ مولفیکس و جان بی بی.. هر کدوم بسته های 66 تایی. روزانه هم به طور متوسط 5 عدد استفاده می کنم... تقریبا برای یک و ماه و نیم استفاده می شه

پمپرز 66 تایی رو هفته پیش از بنی هاشم 35 خریدم. مولفیکس و جان بی بی هم هر کدوم 26 تومان

که می شه 87 تومان برای یک و ماه و نیم
2810