2777
2789
عنوان

بچه ها این جوجه ی کدوم پرندس؟

| مشاهده متن کامل بحث + 398 بازدید | 38 پست
اها سبزه؟ پس سار هست

سااار؟😀واقعا؟آخه وسط تهران؟

#سردار_دلها🇮🇷                                                                                                                                                به یاد ژنرال شهید حاج قاسم سلیمانی

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سااار؟😀واقعا؟آخه وسط تهران؟

بله. زیاد هست. به بعضیا به اسم مینا فروخته میشه متاسفانه.

بعضیا ذاتا خوش  قیافه هستن. منظورم صورت یا بدن عجیب غریب و غیر عادی نیستا. یه جور معصومیت در عین جذابیت توی صورتشون هست. ادم دوست داره نگاهشون کنه. چرا اینجور ادما کم ارایش میکنن؟ یعنی خودشون میدونن یا اتفاقیه؟
اگر سالمه برین جایی که پیداش کردین دنبال لونه‌ش بگردین بذارینش سر جاش. احتمالا یه ذره بزرگ شده مامان ...

سالمه.وسط خیابون بود.تهرانیم.تو شلوغی تهران نمیشه لونه پیدا کرد که🤔پاغ پرندگان هم تعطیله بخاطر کرونا.میگم ببریم پرنده فروشی شاید بتونه کمک کنه🤔

#سردار_دلها🇮🇷                                                                                                                                                به یاد ژنرال شهید حاج قاسم سلیمانی
2805
ازادش نکن چون اگه دهن باز میکنه برای غذا پس به اسارت عادت کرده. دونه پارس بگیر و اب بریز روش تا تبدی ...

تا من خبردار بشم خواهرم برنج داد واسه برنج خودکشی میکرد🤕🤕🤕خورد سیر شد رفت زیر مبل.

سالمه.وسط خیابون بود.تهرانیم.تو شلوغی تهران نمیشه لونه پیدا کرد که🤔پاغ پرندگان هم تعطیله بخاطر کرون ...

آخه اهلی هم بشه بعد دیگه شاید نشه تو طبیعت رهاش کرد.

برای این گفتم باغ پرندگان که اونجا پرنده‌های دیگه هم هستن و خیلی دستی نمی‌شه.

ولی پرنده فروشیام فکر خوبین. من بودم می‌بردم دامپزشکی. اونا چندین واحد تو این زمینه گذروندن و می‌تونن خیلی خوب کمک کنن که چی کار کنین و چه نکنین و بعد که بتونه بپره می‌شه رهاش کنین یا نه.

آخه اهلی هم بشه بعد دیگه شاید نشه تو طبیعت رهاش کرد. برای این گفتم باغ پرندگان که اونجا پرنده‌های د ...

آره اینم حرفیه🤔باغ پرندگان بخاطر کرونا تعطیله.نزدیک خونمون دامپزشکی نیست.یه کم دوره همون پرنده فروشی بهترین گزینه هستش🤔

بله. زیاد هست. به بعضیا به اسم مینا فروخته میشه متاسفانه.

چه جالب 🤔😍

شکلش به مرغ مینا میخوره  اما مرغ مینا قهویه ای داره انگار سبز نیست

خیلی شبیه میناست.شایدم به قول یکی از دوستان سار هستش🤔