2777
2789
عنوان

هفته هفتم بارداری ام دمنوش نعنا خوردم🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️

| مشاهده متن کامل بحث + 1949 بازدید | 91 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

روزه اولش ۲۷ اردیبهشت بوده نه فعلا خداروشکر ندارم،ولی حالم بده انگار از سر معده ام تا زیر گلوم یجور ...

من 30 اردیبهشت بودم پس الان شما هفت هفته و دو روزی درسته؟ منم حال تهوع ندارم نگرانم که چرا ندارم

این نیز بگذرد...خداییش قشنگ نیست امضام؟ در هر حالتی بهت گوشزد میکنه که این حال گذراست چه غم چه شادی یعنی درواقع این دنیا گذراست پس چه بهتر اگر خیلی به خودمون سخت نگیریم و مهربون باشیم با هم
وای دقیقا مثل منی من 31 تیر میرم سونو عید غدیر میخوام بگم بهشون چون سیدن

عید غدیر ۲۲ روزه است دیگه است فکر کنم

تحمل میکنی تا اون موقع😅

من منتظرم هرچی زودتر این یه هفتع تموم شع

2805
عید غدیر ۲۲ روزه است دیگه است فکر کنم تحمل میکنی تا اون موقع😅 من منتظرم هرچی زودتر این یه هفتع ...

خب هنوز دو هفته دیگه وقت سونو دارم بعدش فقط یک هفته باید تحمل کنم دیگه 😁 البته خیلی سخته

این نیز بگذرد...خداییش قشنگ نیست امضام؟ در هر حالتی بهت گوشزد میکنه که این حال گذراست چه غم چه شادی یعنی درواقع این دنیا گذراست پس چه بهتر اگر خیلی به خودمون سخت نگیریم و مهربون باشیم با هم
من 6هفته 6روزم

اگه 27 اردیبهشت اولین روز پریودت باشه شش هفته و شش روز بیشتر میشه که

کم خوردی نه اشکال نداره

در یک شب از شب های زیبا خدا تورا در دستانمان قراررداد و مارو لایق تو دانست از ان پس تو به زندگیمان رنگ ومعناو مفهوم دادی...پسرمون دارا عشق زندگیه مامانو باباش   یه مردادیه جذاب   
من 30 اردیبهشت بودم پس الان شما هفت هفته و دو روزی درسته؟ منم حال تهوع ندارم نگرانم که چرا ندارم

اره درسته

نزدیک هم هستیم🥰

منم هی میگم پس چرا من حالت تهوع ندارم🤦🏻‍♀️

همه مثل هم نیستن

بعضیا کلا ندارن تا اخرش

بعضیام دیر تر شروع میشه

2810