2777
2789
عنوان

خدایا نجاتم بده از دست این ادم خدایا😭

| مشاهده متن کامل بحث + 1117 بازدید | 126 پست
من ک دیروز با داداشم بحثم شد  اینقد داد زدم از ته دلم  یکم خالی شدم البته اگه مامانم خونه ...

اوف خالی نمیشه جز مرگ چیزی منو راحت ممیکنه 

فقط این نیس ک اینده مم نابودشد بخاطر بیشرف

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

برو بیرون یکم هوابخور ویتامین دی بخور نباید ضعیف بشی

تنها امید من فقط عشقم بود ک اونم مامانم ازم گرفت و الان پشیمونه مامانم  بخاطرش مریض شدم الان 3.4 روزه  تمام دستم خودزنی نمیدونم چیکار میکنم لعنت ب غرور ک حاضری خودتو بکشی ولی بهش پیام ندی

هر تلخے و مرارتے ،خواهد گذشت . . 💛
اوف خالی نمیشه جز مرگ چیزی منو راحت ممیکنه  فقط این نیس ک اینده مم نابودشد بخاطر بیشرف

وای من انگار جون سگ دارم نمیدونم چرا نمیمیرم  یبار 40 تا قرصپرانول خوردم بعد 5 ساعت خاب پا شدم سرحال شدم  ای خدا  اینقد تیغ میزدم تمام دستم خون مالی میشد اما ن 

وا خب برو پیام بده چی میشه مگه

بهش بگم چی . آخه این اواخر  خیلی بهش مشکوک میشدم با اینکه مث قبل باهام رفتار میکرد گرم تر شده بود من بهش مشکوک شدم  ب خودشم گفتم البته خودش فهمیده بود بغض کرده بود گفته بود ک. تف بمن بیاد عاشق یکی شدم ک ی سر سوزن بمن اعتماد نداشته و نداره. حتی گوشیس میداد بهم. ک چک کنم البته  روز آخری بهم گفت من گوشیم می اومد چک کنی چون از خودم مطمئن بودم

تنها امید من فقط عشقم بود ک اونم مامانم ازم گرفت و الان پشیمونه مامانم  بخاطرش مریض شدم الان 3. ...

ما رو گرفتی ا....خوب برو با غرورت حال کن حالا که اون مهمتره برات....من جای پسره بودم و می‌فهمیدم غرورت و به من ترجیح دادی برای همیشه فراموشت میکردم .....عزیزم غرور کیلو چنده ....برو بهش زنگ بزن پیامک نده ....