2777
2789
عنوان

خدایا نجاتم بده از دست این ادم خدایا😭

| مشاهده متن کامل بحث + 1117 بازدید | 126 پست
بد خواه و  موذذذذیههه نمیخاد هیچکس جلوی اون پیشرفت کنه هیچ کس از پشت به بچه سه ساله هم خنجر میز ...

منم مامانم اینجور ی مدت عصبی میشد بهم میگفت حتی ی بار جلو دوس پسرم ک دعوتمون کرده بود کافه عصابس خورد بود بهم گفت ج ن د دوست پسرم هی خودشو کنترل کرد صداشو نبره بالا چون واقعن عاشقم بود منم همینجور.. بازم مامانم تکرار کرد اینقد زخم زبون زد  ک بلند شدم برم خودمو بندازم جلو ماشینا ولی عشقم گرفت منو و کنترلش از دست داد صداشو برد بالا سر مامانم ولی مامانم بعدس پشیمون شد 

هر تلخے و مرارتے ،خواهد گذشت . . 💛
اسی درکت میکنم ....منم این مدلی داشتم ولی باهاش مقابله کن تو هم اهل همون خونه ای چرا کم آوردی 

ببین ج شو بدم  دیشب تاپیک زدم خودمم عذاب وجدان میگیرم نمیدونم جرا من عذاب وجدان میگیرم ج بیصاحاب شده رو بدم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اره عزیزم بگو❤️😔

😭😭😭😭😭😭 ببخشید طولانیه  من دوست پسرم اومد خاستگاریم   ولی بخاطر خونه مامانم قبول نکرد چون جداگانه  نداشت  مال باباش بود اونم تو طبقه مامانم بهش گفت تا ب اسم خودت نزنی بهت نمیدم دخترمو   دوس پسرم بهش گفت میخوام خونه هارو از اول بریزیم و درست کنیم دوباره مامانم گفت پیش مادرشوهر و اینا نمیدم دخترمو مامانم بینمون بهم زد باعث شد من  ولش کنم البته هنوزنمیدونم ک اون ولم کرده یا من ولی اون آدم جا زنی نیست مشکل از مامانمه ک بینمون بهم زد. وگرنه برا هم جون میدیم حتی چند ساعت بعدش تمام دستشو خط انداخت  من خودم خودزنی کردم بخاطرش بعد خودزنی روی پشت دست چپم  تب خیلی شدیدی کردم و مریض شدم. الانم  نمیدونم چیکار کنم دلم پر میزنه واسش ک پیامش بدم  چون هرشب یاد خاطراتمون میوفتم  چون هرشب پیش هم  میرفتیم تفریح   بعضی موقعه ها تا صبح  بیرون بودیم پسر خوبی بود ن درخواست بدی ازم داشت. ن ب جاهای حساس بدنم دست میزد فقط بغلم  می‌کرد همین  خیلی خیلی روم غیرتیه تا الان 4.5 بار سرم دعوا کرده یکی بهم نگاهکنه میره سر وقت‌ش  خیلی احساساتی ولی مشکل منم ک مغرورم اگه بمیرم نمیتونم بهش پیام بدم بنظرتون چیکال کنم دارم زنده زنده خودمو ب کشتن. میدن اصلا یجوری شدم منی ک هرروز بیرون بودم الان مامانم التماس میکنه میگه بیا ببرمت دکتر نمیرم  مامانم راضی شده امامن دستم نمیره بهش پیام بدم اما دلم لک میزنه واسش توروخدا بگید چیکار کنم خسته شدم بدجور

منم مامانم اینجور ی مدت عصبی میشد بهم میگفت حتی ی بار جلو دوس پسرم ک دعوتمون کرده بود کافه عصابس خور ...

ب من نمیگه ج

ازونایی که با چنتا پسر همزمان ب خاطر منافع دوس میشن😭

من مامانم یه بار یه چیزی بهم گفت که خیلیییی ناراحت شدم درکت میکنم

منم مامانم بخاطر اینکه عصاب نداره خیلی چیزا بهم از بچگی میگفت و باعث شد آدم افسرده بشم  بعضی حرفاش وقتی بهم میزنه فقط دلم میخواد ی تیغ بردارم تمام جونمو تیغ بندازم واقعن تیکه های عزیزترین  عضو خانوادت  خیلی سخته خیلی آدم دلش مرگ میخواد اون لحظه

ب من نمیگه ج ازونایی که با چنتا پسر همزمان ب خاطر منافع دوس میشن😭

ببین حالا اگه مامانت بود سکوت میکردی مشکلی نبود البته من مامانم اینقد شورشو در آورد برا بار اولم از ته دلم محکم داد زدم خفه شو از اون روز ب بعد بهم هنوز نگفته  ولی آبجی اگه خاهرت میگه جای تو بودم از گردن بودم آویزونش میکردم. ببخشید  ی سوال دیگه هم دارم من اگه بخوام بیام پیویت چجور باید بیام من بار اول میام سایت و اینکه از گوگل میام آیا برنامه داره این سایت؟ 

حیف هوو و مادر شوهر و خواهر شوهرای سایت😭

منم خواهرم همینطور بود اصلا انگار اونو وصف کردی ولی من همیشه جولوش وایسادم و نذاشتم ضربه بزنه ...خیلی عجوزه بود الآنم برای همیشه انداختنش.دور از کاراش بگم رسما همتون میگین آدم نیست شیطانه.....یکی از کاراش و اهدافش....واییی نگم اعصابم بهم می‌ریزه....هر جا هست گرفتار و زمین گیرشه به حق فاطمه زهرا.......

برو بهش ناشناس پیام بده

نمیدونم غرور تمام منو گرفته. اما نمیتونم بهش پیام بدم با اینکه جون میدم واسش ولی اون بمن گفت تمام دست خودمو تیکه پاره میکنم  و واقعن اینکارو کرد رگ خودشو زدو ی روز کامل ت بیمارستان بود و الان مث من افسردگی گرفته 

ببخشید من میتونم داخل تلگرام یا اینستا باشما صحبت کنم؟؟