2777
2789
عنوان

منو برادرشوهرم که شده بزرگترین مشکل زندگیم

| مشاهده متن کامل بحث + 865 بازدید | 68 پست
آفرین درست گفتی. ببین امروز یه ویدیو دیدم از رییس خانه ای بی .  انجمن بیماران پروانه ای . نشست ...

اخبار ساعت ٢ رو ببين كانال يك خودمون

پريروز ميگفت علوفه دام ها داره از كشور خارج ميشه و بجاش دلالها ارز ميگيرن 

به امام حسين گاوداره زجه ميزد ميگفت دام هام علوفه ندارن گرسنه هستن

يكي نيست بگه بي حيا اينارو به من كه نشستم تو خونه و هيچ كاره ام نشون ميدي؟ ببر واسه اون گاوي نشون بده كه مياد تو تلويزيون ميشينه دروغ تحويلمون ميده نشون بده 

حيف ميدونم اينا خود خسته كردنه

فقط آقا امام زمان انشالله زودتر برسه اينا مقدمات ظهورو دارن محيا ميكنن، همچين مردمو دين گريزو بدذات كنن براي ظهور كاملاً اماده باشن 

خدا كمك كنه فقط همين 

خدايا يجوري كمكم كن كه يادم بره ، چقدررر تو زندگيم اشتباه كردم خدايا تو هدايتم كن 
با عقلت جلو برو🥲

یبار قهر کردم رفتم راستش با ی بچه خیییییییلی سخته ادم برگرده خونه پدرش بااینکه همه جوره هوامو داشتن ولی من نتونستم 

گروه آبی وزن شروع۶۲ وزن هدف۵۵ تاریخ شروع۹۸/۹/۱۲  دعا کنید تاعید به هدفم برسم 😍

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

میگه تاابد نمیرم که گناهش پای اونه سودش اون میبره من فقط حقوق میگیرم ازش

هوالرزاق

ابتدا بدون  اختلاف و سر و صدا  باهاش صحبت کن که شما هم شریک دزدیدی و همکارش در دزدی کردن

زود یا دیر برادر شوهرت دستش رو میشه پس بیا  بذار کنار و دنبال کار باش ولو  کارگر میدون

منم با کمتر میسازم و خودمم بتونم کاری میکنم شاید عامل بشه به اینکه خودش بره دنبال کار یعنی بهش بر بخوره

خدا هم حتما کمکتون میکنه از امام حسین علیه السلام کمک بگیرید.

بهش بگو اینقدر عزت نفسمون پایین رفته که از سفره دیگری به دزدی بخوریم و شکممون سیر کنیم

اگر قبول نکرد تهدید به رفتن خونه پدر و ...کن

ان شا ءالله که قبول میکنه حرفت به هر حال شما خودتون بهتر میدونید چطور حرف قبول میکنه

کاربر مرد هستم         اگر دین ندارید آزاده باشید...
یبار قهر کردم رفتم راستش با ی بچه خیییییییلی سخته ادم برگرده خونه پدرش بااینکه همه جوره هوامو داشتن ...

من پیشنهادم اینه که بری صاحبکارش رو پیدا کنی از تلفن همگانی زنگ بزنی و راپورت بدی و بخوای عذر برادر شوهرت رو بخوان 

خواستش چیه عزیزم

نمیدونم بخدا فقط دوست دادن بگن شوهرمن سمت اوناست

خب دیگه شوهرتم شده دزد فرقی نکرد ک... ول کن برو خانوادگی اینا مشکل دارن

این داداشش خونه خراب کنه