2777
2789
عنوان

ایها الناس کمک دارم اتیشششش میگیرم😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 1127 بازدید | 95 پست
عزیزم کاش میتونستم بغلت کنم😔😔😔

کاش میشد.چون از وجودت میفهمی دردامووو....هیشکی نمیفهمه همه میگن تو باهاش خوب باش خوب میشه....کو....هرکاری براش انجام میدم میگه وظیفته.تو خونه کمک مامان نمیکنه میگم پاشو توام تکون بخور میگخ تا کلفتی مث تو دارم چرا دستامو خراب کنم😭😭😭😭

کاش میشد.چون از وجودت میفهمی دردامووو....هیشکی نمیفهمه همه میگن تو باهاش خوب باش خوب میشه....کو....ه ...

اوفففف خدا

میگم چند سالته کنکور شهر دیگه قبول شو برو راحت شو از دستش

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نمیره.داره جدا میشه هنو هنو اینجاس😔

ای بابا😔انشالله مشکلاتتون حل بشه

کتابخونه ای جایی برین مطالعه کنین خونه نمونین دیوونه میشین

من هرروز شصت دقیقه هم شده باید برم بیرون قذم بزنم خالی شم امواج منفیش منو داره روانی میکنه

ای بابا😔انشالله مشکلاتتون حل بشه کتابخونه ای جایی برین مطالعه کنین خونه نمونین دیوونه میشین من هر ...

ورزشکارم باشگاه میرم هرروز 2-3ساعت..ولی خو افاقه نمیکنه برمیگردم بلاخره خونه...

برات آیت الکرسی خوندم انشاالله ب هرچی میخوای برسی❤❤❤

ورزشکارم باشگاه میرم هرروز 2-3ساعت..ولی خو افاقه نمیکنه برمیگردم بلاخره خونه... برات آیت الکرسی خون ...

چه خوب خواهرم نذاشت باشگاه برم مغزمونو خورد😔😔😔😔😔😔

مرسی عزیز دلم منم براتون دعا و صلوات میفرستم فداتون بشم💋🥺🥺❤️💋💋💋

چه خوب خواهرم نذاشت باشگاه برم مغزمونو خورد😔😔😔😔😔😔 مرسی عزیز دلم منم براتون دعا و صلوات میفرست ...

باشگاه و تونستی بپیچون شده هفته ای 2-3روز برو

مرسی عزیزم😘😘😘لطف کردی...

شبت بخیر عزیزم❤❤❤

چندسالته؟برو یه کاری پیدا کن برو سرکار بعد پولاتو پس انداز کن درحدی که بتونی از شهرتون بیای بیرون بری یه شهر دیگه واسه خودت مستقل زندگی کنی

طُ بزرگترین اشتباه درست زندگیم بودی...✨