2777
2789
عنوان

ایها الناس کمک دارم اتیشششش میگیرم😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 1127 بازدید | 95 پست
آخه عزیزم مگه نمیبینن؟ خب از الان به بعد درد دلت بهشون بگو . بیخود آزارت میده

نه نمیبینن همه کارارو یواشکی میکنه باهام منم دلم میشکست و هیچی نمیگفتم و میرفتم تو خودم😭

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نه نمیبینن همه کارارو یواشکی میکنه باهام منم دلم میشکست و هیچی نمیگفتم و میرفتم تو خودم😭

به خدا سخته میتونم درکت کنم😭💔عزیزم . خدا کمکت میکنه شک نکن . همیشه صلوات بده ذکر استغفرالله زیاد بگو ، گره از مشکلات زندگیت باز میشه. اگه میدونی به مامان باباتم بگوبا مشاور هم حتما صحبت کن

اللّهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم.
اصلا نریز تو خودت همه چیز رو براشون توضیح بده هرچی باشه پدر و مادرت هستن کمکت میکنن عزیزم

من همین تاپیکو هم یه سال طول دادم تا بخام بزنم کلی کاربرا ازم خواستن همین تاپیکو بزنم

من خ درونگرام دست خودم نیس

😭

به خدا سخته میتونم درکت کنم😭💔عزیزم . خدا کمکت میکنه شک نکن . همیشه صلوات بده ذکر استغفرالله زیاد ب ...

بخدا هرشب صلوات و ذکره بخدا دیگه نمیتونم نمیدونی کنبار ب خودممشی فک کردم خودمو بندازم پایین دیه خیلی سخت شده تحمل خیلییی سخت😭

بخدا هرشب صلوات و ذکره بخدا دیگه نمیتونم نمیدونی کنبار ب خودممشی فک کردم خودمو بندازم پایین دیه خیلی ...

پس ناامید نشو بخدا بدی و نامردی رو خدا جوابش میده بعدشم اینا حق الناس. خدا به امون خودت رهات نمیکنه اینو مطمئن باش هر لحظه دلت قرص کن با توکل به خودش

اللّهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم.

باز خواهر تو....

خواهر من سه سال ازم بزرگتره.نمیدونی چ حرفایی بهم میزنه.دو روز پیش روی مامانم وایساد باهاش دهن ب دهن شدم.....ی حرفایی زد خیلی دلم شکس.تحقیرم کرد شمادت کرد بدبختیمو و درد دلایی ک باهاش کرده بودم و سرم کوبوند.مامانمم از اون طرفداری کرد.در حالی ک من بخاطر مامانم با کصافت حرفم شد

اون شب تا صب گریه کردم.صب وقت ویزیت داشتم تو ی شهر دیگه.تنها پاشدم رفتم انقد حالم بود تو مغازه ی آقایی فروشنده بود بیهوش شدم خون دماغ شدم.نفهمیدم چطو خوردم زمین ک بینیم از رو پوستش پاره شده زانوم کبود شده لبم کلا جر خورده.....

بردنم بیمارستان گفتن شوک عصبیه.ی بارم تو زمستون همچین بلایی سرم آورد😔شدم ی بیمار عصبی تو خونه آساسش ندارم

پس ناامید نشو بخدا بدی و نامردی رو خدا جوابش میده بعدشم اینا حق الناس. خدا به امون خودت رهات نمیکنه ...

بخدا الان بدنم عصبی شده گز گز میکنه تیک عصبی کرفتم

اخر ام اس میگیرم

خدا ازش نگذره‌

خدا ازش نگرره

شاید من دلم براش بسوزه ببخشم

ولی امیدوارم خدا ازش نگذره😭

😭منم یبار داشتم جلوچشاش ماشین بهم میزد انگار ن انگار😭

خیلی خوب میفهممت....هیشکی نمیدونه امثال ما چی میکشیم.خونه جای آرامشه ک ما نداریم این حس و....من ازش میترسم تعادل روانی نداره.راجعبم ب داداشم ی حرفایی زد داداشم هنگ کرد هر چقد گفتم دروغ میگه کسی باورش نشد.چون خیلی اهل نماز و روزه س فک میکنن قسمش راسته....من ک ازش نمیگزرم.آرزوی مرگشو دارم یااون بمیره یا من.دیگه تحمل ندارم

خیلی خوب میفهممت....هیشکی نمیدونه امثال ما چی میکشیم.خونه جای آرامشه ک ما نداریم این حس و....من ازش ...

😭😭😭دقیقا منم 

چنبد بار ب دلم افتاد برم طریقه نفرین امامرو پیش ببرم همون ک میگه سه روز روزه و ریاضت بعد اون ازاردهنده میمیره

ولی دلم براش سوخت دستم نرفت😭