2777
2789
عنوان

ایها الناس کمک دارم اتیشششش میگیرم😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 1127 بازدید | 95 پست
نمیتونی کلن تحویلش نگیری؟؟ هنزفری بزار تو گوشات اهنگ شاد گوش کن ک نشنوی صداشو اصلن تگاش نکن چرا از ...

بهم میگه کی از خونه میری😔😔😔😔

اره اینکلرارو میکنم حتی موقع ناهار شام کنارش نمیشینم 😔

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بهم میگه کی از خونه میری😔😔😔😔 اره اینکلرارو میکنم حتی موقع ناهار شام کنارش نمیشینم 😔

بهش بگو تو ازم بزرگتری تو چرا شوهر نمیکنی بری ؟بش بگو با این اخلاق گندت کسی نمیگرتت تا بسوزه بگو من از تو زود تر شوهر میکنم تو میپوسی گوشه خونه

هاپو همتونو بخوره😐                                                            https://harfeto.timefriend.net/16512440198752
بهش بگو تو ازم بزرگتری تو چرا شوهر نمیکنی بری ؟بش بگو با این اخلاق گندت کسی نمیگرتت تا بسوزه بگو من ...

بهش گفتم ولی قیافه ش خوبه خواستگاراش خوبن:))

کسی از ذات پلیدش جز من خبر نداره😔

بهش گفتم ولی قیافه ش خوبه خواستگاراش خوبن:)) کسی از ذات پلیدش جز من خبر نداره😔

عزیزم از ته دلم درکت میکنم

الان دورت رو امواج منفی گرفتن نمیتونی ازشون خلاص شی تا ذهنیتت رو نسبت ب اون دختر عوض نکنی ،تا کوچیک نبینیش همین اش همین کاسه

خیلی ببخشیدولی سعی کن ادم حسابش نکنی

هاپو همتونو بخوره😐                                                            https://harfeto.timefriend.net/16512440198752
مرسی بابت حرفاتون قشنگم❤️😔 شما حس ششم دارین؟

نخیر عزیزم

ب این چیزا اعتقاد نداشته باش اونم از راه دور

بخدا الان بدنم عصبی شده گز گز میکنه تیک عصبی کرفتم اخر ام اس میگیرم خدا ازش نگذره‌ خدا ازش نگرره ...

نه خدا نمیگذره من و شوهرمم چند مدت پیش گرفتار یه آدم ناتو شدیم هی پیام تهدید و فحاشی و .... خیلی بد بود خیلی زیاد . ولی نه من نه شوهرم نمیبخشیمش. برای تو هم روزای سخت تموم میشه تا میتونی آرامش داشته باش همش قرآن بخون تا استرس میاد سراغت یاد خدا کن بگو که کمکت کنه

اللّهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم.
نه خدا نمیگذره من و شوهرمم چند مدت پیش گرفتار یه آدم ناتو شدیم هی پیام تهدید و فحاشی و .... خیلی بد ...

مرسی عزیز دلم خداهم دیگه کنارم نیس منو تنها گذاشته قبلا امیدم ب اون بود

مرسی عزیز دلم خداهم دیگه کنارم نیس منو تنها گذاشته قبلا امیدم ب اون بود

نه تنها نمیزاره مگه بنده اش نیستیم ؟ نمیکنه این کارو . صبر بالاترین احترام به حکمت خداست🌹 درسته آدم جا میزنه واقعا فکر میکنی بن بست واقعا حقم داریم ولی خدا نمیزاره همبنجوری الکی حقت پایمال بشه بره آب از آب نجنبه

نه تنها نمیزاره مگه بنده اش نیستیم ؟ نمیکنه این کارو . صبر بالاترین احترام به حکمت خداست🌹 درسته آدم ...

خدا میبینه میزم سمت تیغ؟میبینه هر لحظه احتمالش هس خودمو بندازم پایین؟میبینه میشونه هق هق هامو جرا جوابمو نمیده چرا هیچی نمیگهه چرا مشکلمو حل نمیکنه چراااا

خدا میبینه میزم سمت تیغ؟میبینه هر لحظه احتمالش هس خودمو بندازم پایین؟میبینه میشونه هق هق هامو جرا جو ...

دور از جونت باشه که بری سمت تیغ. نکن این کارو، اشتباهه اینجوری داری ناخواسته خدارو میبری زیر سوال قشنگ جان❤. من نه به اندازه خودت ولی تا حدودی میتونم بفهمم این شرایط چقد خفقان میاره ولی توصیه ی خواهرانه و دوستانه ی من بهت این که امیدت قطع نکنی نمازات اول وقت بخونی ذکر صلوات و استغفار زیاد بگی. در کنارش با مشاور هم صحبت کنی. از ته دلم دوست دارم مشکلت حل بشه عزیزم❤❤❤❤

دور از جونت باشه که بری سمت تیغ. نکن این کارو، اشتباهه اینجوری داری ناخواسته خدارو میبری زیر سوال قش ...

مرسی عزیز دلم دستتون درد نکنه خوشحالم که ادمایی مثل شما هستن ❤️💋

مرسی عزیز دلم دستتون درد نکنه خوشحالم که ادمایی مثل شما هستن ❤️💋

کسی نیستم😘ولی وقتی کسی از سختیاش میگه قشنگ درکش میکنم. دیگه غصه به دلت راه نده عمر سختی کوتاهه. حواست یه خودت باشه مواظب خودت باش که خدایی نکرده هیچ آسیبی چه روحی چه فیزیکی بهت وارد نشه دور از جون❤