2777
2789
عنوان

مشاور تحصیلی بگیرم یا نه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 7969 بازدید | 32 پست
گلم هر سوالی داری من درخدمتم

خیلی مشکلات تو درس خوندنم دارم🤦‍♀یکیش اینکه میخوام همه چی ایده آل باشه اما هیچوقت نمیشه هرچقدم درس بخونم فکر میکنم کمه بخاطر همین توی درسایی مثل زیست سراغ درس بعدی نمیرم چون فکر میکنم هنوز فصل قبلو کامل نفهمیدم و باعث میشه یه عمر سر یه درس بمونم😑

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه من خودم اینو تایید نمیکنم رتبه های سالای قبل هرکی خودش درس داره و خیلی وقت رسیدگی نداره تازه اونا ...

پس بنظرت از کجا مشاور خوب پیدا کنم تبلیغاتا که خیلیاشون دروغه 

نمیدونم چیکار کنم

پس بنظرت از کجا مشاور خوب پیدا کنم تبلیغاتا که خیلیاشون دروغه  نمیدونم چیکار کنم

اینایی ک موفق شدن  بپرس مشاورشون کیه

تا دهان مفت و گوش ها مفتن؛ پشت مان حرف مفت بسیار است .🖖🏻🧡آن کس که بداند و بخواهد که بداندخود را به بلندای سعادت برساند/آن کس که بداند و نداند که بداند چون کوزه آب است ولی تشنه بماند/آن کس که نداند و بخواهد که بداند/جان و تن خود را ز جهالت برهاند/آن کس که نداند و نخواهد که بداند/حیف است چنین جانوری زنده بماند/عاشق شعر خنده سرگرمی.💚 درخواست دوستی نده کاربر عزیز⛔❤
اینایی ک موفق شدن  بپرس مشاورشون کیه

اینا مدارس خاص درس میخونن که مدرسشون واسشون هرسال مشاورای خوب کشور و انتخاب میکنه و خیلیم هزینشون واسه مشاوره خصوصی بالاست🚶🏻‍♀️

خیلی مشکلات تو درس خوندنم دارم🤦‍♀یکیش اینکه میخوام همه چی ایده آل باشه اما هیچوقت نمیشه هرچقدم درس ...

وسواس مطالعاتی داری گلم خوستی درخواست دوستی بده حل کنم باهم

ضعفت را به خدا بده و او قدرتش را به تو عطا میکند🧡💫سوالات کنکوری و مشاوره انتخاب رشته و بیماری‌های دندان و اعصاب کشی و گرافی های دندان و سوال در باره رشته دندان پزشکی  در حد توان پاسخ میدم
اینا مدارس خاص درس میخونن که مدرسشون واسشون هرسال مشاورای خوب کشور و انتخاب میکنه و خیلیم هزینشون وا ...

ن اصلا ربطی نداره 

من مثلا سمپاد دارم درس میخونم :/ 

هیچکار نمیکنن واسه ادم باید خودت بگردی پیدا کنی

داغ جوون‌دیده ی پر‌پر منم..مسلخ سروای تناور منم.. باغ گل بی بر و بی برگ،من.. غربت آهوی جوون مرگ،من.. ناجی باغ گل بی برگ کو؟.. ضامن آهوی جوون‌مرگ کو؟.. شب شد و پیک تب و غم سر رسید،.. عطر گلاب از خود قمصر رسید.. chavoshi ❤ 
ن اصلا ربطی نداره  من مثلا سمپاد دارم درس میخونم :/  هیچکار نمیکنن واسه ادم باید خودت بگ ...

عزیزم شما فرزانگان درس میخونید؟ بنظرتون اکثر کسایی که پزشکی، دارو و دندان میارن تیزهوشان درس میخوندن؟ 

میشه برام دعا کنید به آرزوهام برسم؟ ❤️❤️الهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم ✨💚
عزیزم شما فرزانگان درس میخونید؟ بنظرتون اکثر کسایی که پزشکی، دارو و دندان میارن تیزهوشان درس میخوندن ...

بله 

اگ طبق آمارهای قدیم بخوایم حساب کنیم خب بله رشته های تاپ بیشتر از سمپاد بودن، اونم سمپاد تهران بیشتر ! 

ولی این ب این معنی نیستش ک اگه سمپاد نباشید قبول نمی‌شید 

مثلا من اون اول ک قبول شدم خب درسم خوب بود ولی الان چون که مدارس مجازی شد کیفیت اموزش خیلییی افت کرد و منم واقعا درسم الان وضعیت خوبی نداره 

درکل اون زمان ک مدارس حضوری بود خب یه رقابت زیادی بین بچه ها بود و همین باعث میشد خیلی درس بخونن 

ولی الان دیگه بیشتر بستگی ب خود آدم داره ... اونقدری مدرسه دخیل نیست و کیفیت نداره مگرر مدارس خیلی قوی توی تهران 

داغ جوون‌دیده ی پر‌پر منم..مسلخ سروای تناور منم.. باغ گل بی بر و بی برگ،من.. غربت آهوی جوون مرگ،من.. ناجی باغ گل بی برگ کو؟.. ضامن آهوی جوون‌مرگ کو؟.. شب شد و پیک تب و غم سر رسید،.. عطر گلاب از خود قمصر رسید.. chavoshi ❤ 
بله  اگ طبق آمارهای قدیم بخوایم حساب کنیم خب بله رشته های تاپ بیشتر از سمپاد بودن، اونم سمپاد ...

من امسال میرم دهم خیلی نگران اینم که چه زمانی باید شروع کنم برای خوندن کنکور، چون هدفم دندانپزشکیه 

از کی باید معلم و کتاب برا کنکور بگیرم؟ 

اگه از همین دهم فشرده بخونم بنظرتون دندون میارم؟ 

میشه برام دعا کنید به آرزوهام برسم؟ ❤️❤️الهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم ✨💚
من امسال میرم دهم خیلی نگران اینم که چه زمانی باید شروع کنم برای خوندن کنکور، چون هدفم دندانپزشکیه&n ...

راستش من از چندتا مشاور شنیدم ک از دهم نباید مثل کنکوریا خیلییی فشرده خوند چون سال کنکور ادم شل میشه و انرژیش کم 

در عوض تا میتونین مفهومی بخونین ،طوری ک زیاد فراموش نکنید تا بعدا برای جمع بندی مشکل نداشته باشین 

سال دهم هر اشکالی داشتین همون موقع رفع کنین 

درکنار مفهومی خوندن تست هم زیاد بزنین تا قشنگ وارد بشی به اصولش 

برای معلم هم خب توی بعضی مباحثی ک خیلی مشکل دارین باید بگیرین و زمانش رو نمیدونم راستش 

درمورد این یکی با یه فرد آگاه تر مشورت کنید

راستش من از چندتا مشاور شنیدم ک از دهم نباید مثل کنکوریا خیلییی فشرده خوند چون سال کنکور ادم شل میشه ...

اها درسته، بیشتر بخاطر این نگران بودم که شاید نتونم برم مدرسه فرزانگان و اگه نرم رشته های تاپ نیارم 

خیلی ممنون از راهنماییتون ✨❤️

تجربی

سلام عزیزم ، وقت بخیر

من مشاور کنکور  هستم ، اگه دوست داشتی پیام بدید با هم صحبت کنید ، نگرانی های ذهنیت رو درک میکنم ، متن درگیر کنکور و مشاور و...بودم و میدونم بعضی از مشاور ها به اشتباه رفتار و برنامه ریزی میکنن ، ولی اگه باهم صحبت کنی متوجه میشی که من میتونم بهت کمک کنم ، جلسه اول رایگان هست ، ضرر که نداره تازه میتونی اطلاعات زیادی به دست بیاری

من امسال میرم دهم خیلی نگران اینم که چه زمانی باید شروع کنم برای خوندن کنکور، چون هدفم دندانپزشکیه&n ...

سلام ، من و چند تا از بچه ها داریم ریاضی دهم تجربی رو جلو جلو می خونیم تا طول سال سطح بالا و تستی کار کنیم ، هزینش هم خیلی مناسب است ، و باعث اعتماد به نفس میشه بهتون پیشنهاد میکنم شرکت کنید ، خیلی وقتی نمیگیره ازتون ،  مدارس برتر هم از تابستون شروع می کنن

سلام دوستان عزیز

من مشاور کنکورم در رشته ی تجربی

امسال میخوام تعداد محدودی دانش آموز کنکوری با هزینه ی اندک قبول کنم تا هم تضمینی اونا قبول شن هم خودم بتونم تیم مشاورم رو سال بعد تشکیل بدم

اگه دوست داشتین میتونم باهاتون همراه شم

ماه اول قطعا پیشرفت چشمگیرتون رو میبینین

اول در مورد مشاوره باهاتون صحبت کنم,من به خاطر وجدان کاریم یه برنامه رو کپی نمیکنم به همه بدم براساس مباحثی که خوندین و بلدین مباحثی که خوندین ولی بلد نیستین و نخونده هاتون یه برنامه ی جامعی نوشته میشه و همچنین براساس توانمندی و معدلتون,این برنامه ی جامع تبدیل به برنامه ی فصل به فصل بعد ماه به ماه و بعد هفته به هفته میشه,این برنامه ی هفتگی دوباره تبدیل به برنامه ی روزانه شده و تحویل شما داده میشه,پایان هر شب گزارش کار ازتون خواسته میشه و همچنین سوال و جواب که الکی نگین خوندین,پس ما هر روز باهم در ارتباطیم , اگه کاملا به حرفام گوش بدین و بهونه واسه درس خوندن نیارین حتما قبول میشین

مشاوره در تهران و کرج حضوری میباشد 

لطفا درخواست دوستی بدین

همچنین برای تدریس زیست شناسی هم در تهران و کرج میتونم در خدمتتون باشم