2777
2789
سلام.بچه من 3 سالشه.می خوام بذارمش مهد.اگه یه مهد خوب توی این حوالی سراغ دارین یا تجربه خاصی دارین لطفا با من در میون بذارین.ممنون

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام
من 2 سال محل کارم قائم مقام بود و پسرم رو مهد بنفشه توی خیابان چهارم قائم مقام میذاشتم ، متاسفم ولی اصلاً مهد خوبی نیست .
الان پسرم رو جابجا کردم و آوردمش جردن مهد غزل
هر چند که با هزینه نزدیک به 2 برابر باز هم از این مهد خیلی راضی نیستم . ولی یه مادری که توی مهد قبلی بود . پسرش رو گذاشته توی مهد بانک توسعه (اسمش رو دقیقاً مطمئن نیستم) توی خیابون شهدا - خیابون قائم مقام و خیلی هم از مهد راضیه .
برین و بپرسین . ان شاءاله که خوب باشه
من ندانستم که عشق این رنگ داشت *** وز جهان با جان من آهنگ داشت*** دستهٔ گل بود کـــــــز دورم نمود*** چون بدیدم آتش اندر چنگ داشت*** "خاقانی"
سلام به همگی منم توی همین محدوده زندگی و کار می کنم

من دخترم سه سال و هشت ماهشه و از آبان ماه میره کانون توی خیابون حجاب خیلی هم راضی هستم البته دو روز بیشتر در هفته نیست آموزش بازی و مهارت و آموزش زبان با بازی و فیلم و .. هستش
یک ماهه 100 هزار تومان
اما من راضی هستم هر چند واقعا به پولش نمی ارزه از ساعت 2:30 میره تا 5:30 اما خوبه ضمنا کلاس های دیگه ای هم داره مثل نقاشی ، سفالگری ، موسیقی که من تصمیم دارم از سال جدید حتما حانی رو کلاس نقاشی بفرستم چون شرایط آب و هوایی هم بهتر میشه .

کمی راه دور هست اما دیگه باید برای آینده شون از الان یک کاری کرد دیگه فکر می کنم برای شروع خوب باشه .
برای بغل کردنت لحظه شماری میکنم فرشته ی مامان
ضمنا من حانی رو پیش مامانم می زارم و تقریبا نیازی به مهد نداره این کلاس رو هم میره که ارتباطش با بچه های هم سن و سالش بیشتر بشه و تعامل و همکاری رو یاد بگیره + یک سری مهارت ها ..
برای بغل کردنت لحظه شماری میکنم فرشته ی مامان