2777
2789
عنوان

با یه نینی 4 ماهه ارشد شرکت کردم.... میتونم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 896 بازدید | 17 پست
مرسی یکتا جون .
میدونم رشته جالبی نیست . ولی مساله اینه که شهر ما فقط اینو داره و یه سری رشته چرت و پرت تر !!! نه کرج نیستم .شمالم.
آره راستش فقط میخوام فوق داشته باشم فرق نمیکنه چی باشه . ولی اینجور که نظرات رو خوندم مثل اینکه تصمیم درستی نگرفتم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

مریم جون همین که تصمیم گرفتتی درست رو ادامه بدی خودش خیلی خوبه.البته نمی خوام نامیدت کنم ولی منم از یک سالگی دخترم 2 باری واسه ارشد ثبت نام کردم ولی نتونستم خوب بخونم.تا اینکه پارسال در حالیکه دخترم 3 سالش بود شرکت کردم.ضمنا من شاغلم هستم.واقعا شرایط سختی بود ولی انصافا هم ممانم و هم شوهرم خیلی واسه دخترم وقت گذاشتن تا اینکه من قبول شدم.الان هم ترم 2 هستم.رشتم هم غیرمرتبط بود و سراسری قبول شدم.مهم اینه که چقدر بخوای که این کارو انجام بدی و برنامه ریزی خوبی داشته باشی. واسه منابع هم که میتونی تو اینترنت سرچ کنی.من یه دوست خوب رو از این طریق پیدا کردم و حسابی بهم کمک کرد. ایشالله موفق باشی ولی فکر می کنم 1 یا 2 سالی بذار نی نی خوشگلت بزرگتر بشه خیلی بهتره