2777
2789
عنوان

با یه نینی 4 ماهه ارشد شرکت کردم.... میتونم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 896 بازدید | 17 پست
مرسی یکتا جون .
میدونم رشته جالبی نیست . ولی مساله اینه که شهر ما فقط اینو داره و یه سری رشته چرت و پرت تر !!! نه کرج نیستم .شمالم.
آره راستش فقط میخوام فوق داشته باشم فرق نمیکنه چی باشه . ولی اینجور که نظرات رو خوندم مثل اینکه تصمیم درستی نگرفتم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مریم جون همین که تصمیم گرفتتی درست رو ادامه بدی خودش خیلی خوبه.البته نمی خوام نامیدت کنم ولی منم از یک سالگی دخترم 2 باری واسه ارشد ثبت نام کردم ولی نتونستم خوب بخونم.تا اینکه پارسال در حالیکه دخترم 3 سالش بود شرکت کردم.ضمنا من شاغلم هستم.واقعا شرایط سختی بود ولی انصافا هم ممانم و هم شوهرم خیلی واسه دخترم وقت گذاشتن تا اینکه من قبول شدم.الان هم ترم 2 هستم.رشتم هم غیرمرتبط بود و سراسری قبول شدم.مهم اینه که چقدر بخوای که این کارو انجام بدی و برنامه ریزی خوبی داشته باشی. واسه منابع هم که میتونی تو اینترنت سرچ کنی.من یه دوست خوب رو از این طریق پیدا کردم و حسابی بهم کمک کرد. ایشالله موفق باشی ولی فکر می کنم 1 یا 2 سالی بذار نی نی خوشگلت بزرگتر بشه خیلی بهتره