2777
2789

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

مرسی هزیز دلم چون ذهنیت من خیلی خیلی منفیه قانون جذب برعکس عمل میمنه روم تا یکی دوسال اصلا سمتش نمیر ...

ان شاالله هر چی خیره واست پیش بیاد گلم زودتر حال دلت خوب بشه

🌿 الحمدلله رب العالمین🌿                                       🍁برو به کسایی که میشناختم بگو من قمار تورو باختم🍁 

همه ی عمرت ازینجور ادما میبینی دورو برت احتمالا همه هم بهت گفتن که تو خوب باش اون شرمنده میشه ولی تو کاری بکن که خودت شرمنده نباشی خودتو عذاب نده خدای تو حافظ توعه بزار از موفقیت تو اونم موفق باشه راضی نباش به بدخواهی بزای کسی در عمل سخته ولی هرچی خدارو بیشتر بشناسی و بهش نزدیکتر بشی میبینی که رءوف بودن رو از خودش تو وجود تو هم گذاشته باید کارخودتو انجام بدی و حتی هرچند سخت خوشحالی کنی از موفقیت اون خودتو بسپار به خدا که دلتو آروم میکن.دعا کن اونم خوب بشه

خدا کافی ست.
همه ی عمرت ازینجور ادما میبینی دورو برت احتمالا همه هم بهت گفتن که تو خوب باش اون شرمنده میشه ولی تو ...

مرسی عزیز دلم ولی مطمینم اگه اونجوری بشه که شما میگین من اصلا ارامش نخواهم داشت حتی یه ثانیه😔

مرسی عزیز دلم ولی مطمینم اگه اونجوری بشه که شما میگین من اصلا ارامش نخواهم داشت حتی یه ثانیه😔

میدونی ی جایی غصه میخوری ی جایی تجربیاتی داری که روحت و دلت انقدر بزرگ میشه که از موفقیت دشمنت هم خوشحال میشی کتاب تنها عشق حقیقت دارد بخون و فیلم کلبه رو ببین باید خدا رو در لحظه لحظت حس کنی تا بدونی با موفقیت کسی چیزی از تو کم نمیشه ما هممون در راه رسیدن به خدا هستیم هرچی همو بالا بکشیم و کمک کنیم سعادتمندتریم.اونم اگر بهت بدی میکنه ی جایی خدا بهش نشون بسپار به خدا بگو کمکش کنه هدایتش کنه ولی نگو فلانش کنه.

خدا کافی ست.