2777
2789
میدونی ی جایی غصه میخوری ی جایی تجربیاتی داری که روحت و دلت انقدر بزرگ میشه که از موفقیت دشمنت هم خو ...

مرسی عزیز دلم حتما سراغشون میرم

ولی فک نکنم پیامبر و امامهم اینقد که شما میگین دلسوز باشن

حای یجا حدیث نفرین مرگ از امامی خوندم که مستجاب شده بود

زیاد مهربون بودنم زیاد خوب نیس به نظرم دیگه اسمش مهربونی نیست توهین به خود ادمه بنظرم

نمیدونم

...حتما کتاب و فیلم رو میخونم عزیزم مرسی❤️❤️❤️❤️❤️

مرسی عزیز دلم حتما سراغشون میرم ولی فک نکنم پیامبر و امامهم اینقد که شما میگین دلسوز باشن حای یجا ...

دلسوزی هم حدی داره نگفتم دلسوز باش اول برای خودت باید دل بسوزونی که داری لحظات خوب عمرتو هدر میکنی با فکر بدی های اون.میدونم همیشه باید خوب باشیم بخاطر اینکه وجود خودمون خوبه و آرامش داریم اینجوری

ولی نباید بزاریم کسی ازمون سواستفاده کنه 

اما دیگرانم اینقدر مهم نیستن که همش درگیر بدی هاشون باشیم.یکی ده سال پیش بدی کرد و رفت ولی مثلا من دارم ده ساله خودمو عذاب میدم بخاطر حرف یا کار اون متاسفانه این قسمتش بدتره اون نادون بوده اون متاسفانه مشکل داشته از درون اون ذاتش خراب بوده ولی بدیش داره عمرو لذت های منو میسوزونه چون خودم هم پایانش ندادم فقط بهش کمک کردم  کینه خیلی بده انشالا ی روز نزدیک حرفامو درک کنی من تجربه همه جورشو تا بخوای دارم گلم 

خدا کافی ست.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دلسوزی هم حدی داره نگفتم دلسوز باش اول برای خودت باید دل بسوزونی که داری لحظات خوب عمرتو هدر میکنی ب ...

👌🏻👌🏻👌🏻👌🏻مرسی عزیز دلم بابت حرفای قشنگتون امیدوارم بتونم راه درستو برم😔

👌🏻👌🏻👌🏻👌🏻مرسی عزیز دلم بابت حرفای قشنگتون امیدوارم بتونم راه درستو برم😔

چندسال از خودت بزرگتره؟سعی کن باهاش حرف بزنی حتی اگر گوش نداد تو بهش گفتی شاید ندونه کارش بده.

من خودمم زخم خورده ام

خدا کافی ست.
چندسال از خودت بزرگتره؟سعی کن باهاش حرف بزنی حتی اگر گوش نداد تو بهش گفتی شاید ندونه کارش بده. من خ ...

۵سال

اینقد ازش بذم میاد ک میخام ازش دوررر شم و هیچ اصطکاکی نداشته باشه باهام

حرف زدناش همه اش طعنه و انرژی منفیه و حال ادمو بد میکنه فقذ

۵سال اینقد ازش بذم میاد ک میخام ازش دوررر شم و هیچ اصطکاکی نداشته باشه باهام حرف زدناش همه اش طعنه ...

احتمالا مشکلش باتو ریشه تو بچگیش داره و شاید اونم احتیاج به کمک داره چون بعضی اوقات خودشونم عذاب میدن.بازم میتونی با روانشناس صحبت کنی اون از زوایایی ک تو فکر نمیکنی بررسی میکنه کمکت میکنه آرامش پیدا میکنی راهکارهای خوبی بهت میده بفکر خودت باش تو هم با این آزارها مشکلات زیادی پیدا خواهی کرد مشاوره های رایگانم هست کمک بگیر حتما قبل ازینکه دیر بشه به خودت کمک کن.

خدا کافی ست.
احتمالا مشکلش باتو ریشه تو بچگیش داره و شاید اونم احتیاج به کمک داره چون بعضی اوقات خودشونم عذاب مید ...

مرسی عزیزم که باهام صحبت کردین من بیست سالم شده دیگه نمیخام اونو به عنوان خواهرم بدونم امیدوارم اینقد ازهم دور شیم که روزی یبار هم بهش فکر نکنم  من یادمه از بچگی ارزوی مرگشو داشتم تو دلم ولی گاهی دلم براش میسوخت از کودکی ازارم میداد 

مرسی که باهام صحبت کردین عزیز دلم❤️