2777
2789

ان شاالله هر چی خیره واست پیش بیاد عزیزم واگذارش کن به خدا، خانوادتونم بینتون تبعیض قائل هستن؟

🌿 الحمدلله رب العالمین🌿                                       🍁برو به کسایی که میشناختم بگو من قمار تورو باختم🍁 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ازش فاصله بگیر فقط ،فکر کن وجود نداره ، نه انتقام نه محبت و فقط نبینش ،توی ذهنت بکشش ، هر وقت اسمش ا ...

مرسی عزیز دلم انگار شما مطالعه روانشناختی دارین درسته

فکر کنم بهترین توصیه برای شما بود که بهم گفتین مرسی عزیزم😔😔

ان شاالله هر چی خیره واست پیش بیاد عزیزم واگذارش کن به خدا، خانوادتونم بینتون تبعیض قائل هستن؟

اره😔😔😔😔🥺🥺🥺🥺🥺😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭

من حس میکنم بچه شون نیستم

بی زبون ک نیستی نزار اگه راهنمای خواستی بگو کمکد میکنم 

راستش من از حاشیه و درگیری بدم میاد دوس دارم کارام تو خلوت پیش بره 🥺🥺😔😔😔من هیچ وقت به کسی کاری ندارم همه اش تو لاک خودمم😔😔😔😔

اره😔😔😔😔🥺🥺🥺🥺🥺😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭 من حس میکنم بچه شون نیستم

عزیزم تمرکزتو از رو خواهرت بردار سخته ولی شدنیه اینجوری اعصاب خودت راحت میشه

🌿 الحمدلله رب العالمین🌿                                       🍁برو به کسایی که میشناختم بگو من قمار تورو باختم🍁 
ازش فاصله بگیر فقط ،فکر کن وجود نداره ، نه انتقام نه محبت و فقط نبینش ،توی ذهنت بکشش ، هر وقت اسمش ا ...

میشه بگین چه کتاب و مقاله هایی بخونم درمورد مشکلم هزینه مشاورا بالاست

حالا یه چیز تو پی وی میشه بهتون بگم؟

😥امیدوارم بتونم عزیز دلم🥺😔😔

بهت توصیه میکنم با قانون جذب آشنا بشی اساسش شکرگزاری و حال خوبه یه سر به تاپیک تمام رموز قانون جذب بزن و همچنین کتاب محدودیت صفر رو بخون من معجزه دیدم با اینا

هرجور صلاحه انجام بده ولی نزار سوارت بشن  شب خوش

بخدا دیگه تشخیص نمیدم چی صلاحه چی نیس

اخه مگه من چند سالمه این همه فشار و تحمل کنم

نمیدونم چجوری تا الان زنده موندم

هرشب دارم دق میکنم

بهت توصیه میکنم با قانون جذب آشنا بشی اساسش شکرگزاری و حال خوبه یه سر به تاپیک تمام رموز قانون جذب ب ...

مرسی هزیز دلم چون ذهنیت من خیلی خیلی منفیه قانون جذب برعکس عمل میمنه روم تا یکی دوسال اصلا سمتش نمیرم تا حال روحیم یکم معمولی بشه

چون به جای جذب دقیقا دفع کردم قبلا😔😔😔😔