2777
2789
عنوان

مردم تا کلاسم تموم شد

56 بازدید | 1 پست

برق رفت هاتسپات زدم روی لبتاب  گفتم توکل برخدا ببینم  میتونم یانه  پاهام میلرزید وای انقدر استرس تو پاهام بود هیچی سر ۷ لبتاب خاموش  شد برق نیومد  به هزار  زوری  تونستم  وارد کلاس شم داشتم درس میدادم دیدم ا ی داد شارچ اینم داره تموم میشه   به بچه ها گفتم نت ضعیفه و ادامه دادم تا برق اومد مامانم افتاد به سرفه  وای وای  قرمز شده  بود خلاصه  من هلاک شدم تا تموم شد هلااااااک

کارخوبه خدادرست کنه سلطان محمود خر کیه ..بِحَقِّ یس وَ الْقُرآنِ الْکَرِیمِ وَ بِحَقِّ طه وَ الْقُرآنِ الْعَظِیمِ یا مَنْ یَقْدِرُ عَلَی حَوائِجِ السّائِلِینَ یا مَنْ یَعْلَمُ ما فِی الضَّمِیرَ یا مُنَفِّسَ عَنِ الُمَکُرُوبِینَ یا مُفَرِّجَ عَنِ الْمَغْمُوْمِینَ یا راحِمَ الشَّیْخِ الْکَبیرِ یا رازِقَ الطِّفْلِ الصَّغِیرِ، یا مَنْ لا یَحْتاجُ اِلَی التَّفْسِیرِ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ افْعَلْ بِی کَذا وَ کَذا به جای«و افعل بی کذا و کذا» حاجات خود را ذکر کنی/برخاتم انبیا محمد صلوات💖💖💖💖💖 يا مَنْ اِذا تَضايَقَتِ اْلاُمُورُ فَتَحَ لَنا باباً لَمْ تَذْهَبْ اِلَيْهِ اْلاَوْهامُ، فَصَلِّ عَلي مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَافْتَحْ لِاُمُوريَ الْمُتَضايَقَةِ باباً لَمْ يُذْهَبْ اِلَيْهِ وَهْمٌ، يا اَرْحَمَ الرَّاحِمينَ.

سلام

با اجازه اسی و عرض معذرت به ایشان ❤️

بچه ها من نذر کردم تا آخر هفته یعنی جمعه یکبار قران رو ختم کنم ❤️

هر کس دوست داره داخله ثوابش شریک بشه بگه تا اسمشو بنویسم 💌😍

به هر نفر یک جز میرسه😍

نی نی سایت شده همدم روزهای سختم 😊                            لطفا دعام کنید که خیلی به دعاتون محتاجم ❤️