2777
2789
عنوان

دبیرستانیا

273 بازدید | 40 پست

کارنامتون دادن؟

خیلیا شروع میکننداما تعداد کمی تا اخرش دوام میارن زندگیمو پر کردم با خودم😛واسه اینه اینقدرتنها شدم😌همه دست کم صدبار خوردن زمین😥ولی چند نفر مثل من پاشدن😎 فقط برای سرگرمی و مشورت اینجام، زندگی زیادم سخت نیست ما سخت میگیریمش  هی روزگار 🎀هی روزگااار🎀 جلو آیینه به خودم گفتم به روت نیار!🎀 خدایا بابت خاله شدنم شکرت    کاربر قدیمی سایت،بهترین روز زندگیم روزی بود که فهمیدم دارم خاله میشم😍خواهرم خیلی دوست دارم😊به زودی مانکن میشم👗 کاربر مرد ببینم میترکونمش😜اینجا میام برای دردو دل😊دعا میکنم همه خانمایی که منتظر بچه هستند خدا بهشون نی نی بده😛مجردم و تاپیک های بارداری مربوط به خواهرمه ☺هیفده سالمه ولی اسمم تو لیست خادم امام رضا هست 

الان انقد اعصابم خورده ب مدیر نیگم رمز چرا ندید میگه فکر نکنم ما باید به شما رمز بدیم!!!!همه دیدن به جز شما

پس من رمز عبور چی باید بزنم😐😐

▪︎♡تیکر بارداری نیست♡▪︎♡درخواست دوستی ندید لطفا♡▪︎

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دیروز دادن / شدم 19/19

از منو ندادن

خیلیا شروع میکننداما تعداد کمی تا اخرش دوام میارن زندگیمو پر کردم با خودم😛واسه اینه اینقدرتنها شدم😌همه دست کم صدبار خوردن زمین😥ولی چند نفر مثل من پاشدن😎 فقط برای سرگرمی و مشورت اینجام، زندگی زیادم سخت نیست ما سخت میگیریمش  هی روزگار 🎀هی روزگااار🎀 جلو آیینه به خودم گفتم به روت نیار!🎀 خدایا بابت خاله شدنم شکرت    کاربر قدیمی سایت،بهترین روز زندگیم روزی بود که فهمیدم دارم خاله میشم😍خواهرم خیلی دوست دارم😊به زودی مانکن میشم👗 کاربر مرد ببینم میترکونمش😜اینجا میام برای دردو دل😊دعا میکنم همه خانمایی که منتظر بچه هستند خدا بهشون نی نی بده😛مجردم و تاپیک های بارداری مربوط به خواهرمه ☺هیفده سالمه ولی اسمم تو لیست خادم امام رضا هست 
فداتشم تازه میگفتن باید بالای ۱۹ و نیم باشه!!😐💔

😐 عجب 😅

من حالا دارم دعا میکنم ۱۷ بشه حداقل😂امسال گند زدم ولی سالا قبل ۱۸ یا ۱۹ میشدم😢

▪︎♡تیکر بارداری نیست♡▪︎♡درخواست دوستی ندید لطفا♡▪︎
فداتشم تازه میگفتن باید بالای ۱۹ و نیم باشه!!😐💔

کلاس چندی