به نظرتون سطح علمی بچه هایی که از اول میرن نمونه دولتی بالاتره؟ اگه اطلاعاتی در مورد این مدارس دارین بگین لطفا دخترم سال دیگه میره کلاس اول به نظرتون بذارمش نمونه دولتی؟؟ ینی این بچه ها درسخون تر میشن؟ شهریه ش چجوریه؟
احترام گذاشتیم، فکر کردن نمی فهمیم...توجه کردیم، خیال کردن گدای محبتیم...وای به حال این مردم...نه محبت سرشان می شود نه توجه..کنار این مردم شاد نمی شوی..فقط تنهایی را بیشتر حس میکنی...
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
برای ورود به مدارس نمونه دولتی آزمون میگیرن و اگه کسی قبول بشه واردش میشه. سطح علمیش از مدارس دولتی خیلی بالاتره و معلماش هم سختگیرترن.البته درکل موفق یا موفق نشدن دانش اموزا بستگی به تلاش و علاقه خودشون داره. کلاس اول ابتدایی منظورتونه شما؟
سلام من سال ۸۸ دیپلمم رو از مدرسه ی نمونه دولتی در قشم گرفتم . بهتون بگم شاید سطحش از مدرسه ی عادی پایین تر بود شاید باور نکنید . فقط جو بین بچه ها خیلی بد بود و من آرزوم این بود برم مدرسه ی معمولی . البته شاید طی این چندسال عوض شده باشه
برای ورود به مدارس نمونه دولتی آزمون میگیرن و اگه کسی قبول بشه واردش میشه. سطح علمیش از مدارس دولتی ...
اره
حالا دوستان میگن از هفتم به بعد نمونه دولتی داره ولی نمیدونم یکی از اشناهامون گفت دخترش از اول گذاشته نمونه دولتی نمدونم والا
احترام گذاشتیم، فکر کردن نمی فهمیم...توجه کردیم، خیال کردن گدای محبتیم...وای به حال این مردم...نه محبت سرشان می شود نه توجه..کنار این مردم شاد نمی شوی..فقط تنهایی را بیشتر حس میکنی...
سلام من سال ۸۸ دیپلمم رو از مدرسه ی نمونه دولتی در قشم گرفتم . بهتون بگم شاید سطحش از مدرسه ی عادی پ ...
چه جالب..من همیشه فک میکردم بچه هاش خیلی زرنگ و درسخونن
اره حالا دوستان میگن از هفتم به بعد نمونه دولتی داره ولی نمیدونم یکی از اشناهامون گفت دخترش ا ...
نه برا ورودش آزمون داره و سال ۶م و ۹م آزمون میگیرن و میتونن مقطع راهنمایی و دبیرستان و تو نمونه بخونن. احتمالا منظور آشناتون مدرسه غیرانتفاعی بوده. از الان به دخترتون از لحاظ درسی فشار نیارید و سخت نگیرید زیاد و سعی کنید بفرستید کلاس های مختلف که مهارت یادبگیره. مخصوصا کلاس زبان برای مکالمه بفرستید که از الان سنش کمه راحت تر بتونه یاد بگیره و به یه زبان دیگه تسلط پیدا کنه
چه جالب..من همیشه فک میکردم بچه هاش خیلی زرنگ و درسخونن
بستگی داره . اونموقع بچه های مدرسه ی ما بیشتر به فکر ازدواج بودن . و اینکه قشم از لحاظ آموزشی منطقه محروم حساب میشد ، معلم نداشتیم . الان حدود دوازده سال میگذره حتما پیشرفت کرده