2777
2789

اخه من که به کسی کاری ندارم و نداشتم🥺😔

حتی غیبت ساده نمیکنم

پس جرا اینقد خدا منو عذاب میده؟🥺😔

دلم خونه🥺😔

ای خدا دلم پره از زندگی😭

خیلیییییییی شبیه هم هستیم😔😭

وانوشه جانم کجایی🥺هر وقت دلت گرفته بود بگو برات ایه الکرسی بخونم. خیلیییی التماس دعا دارم ازتون.صلوات به نیت حاجت روایی همه :  اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم.                    اگه میتونی برام یه چهارقل بخون و دعا کن به سه تا آرزوم برسم❤️                  متن سوره هایی که پست میکنم رو راحت کپی کنید😆من کی باشم که بخواید ازم اجازه بگیرید🙏🏻فقط من دعا کنید

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کلا میگی گناه نمیکنی ینی؟ 

شیرازم تسلیت🖤ایرانم تسلیت💔مالک را گفتند، چگونه است که تو هیچ وقت راه را گم نمیکنی؟✨                                                             در پاسخ گفت : چون در فتنه ها چشم به انگشت اشاره ی علی دارم 💙 عزیزان درخواست دوستی ندید⛔⛔⛔⛔
❌❌❌❌فوری   فوری   فوری  فوری استخدام  غیر حضوری کار اینترنی با گوشی موبایل د ...

پیام بازرگانی این وسطا😑

یه دختر شیطون که حتی شوهر  ام نداره چه برسه به ی پسر کوچولو  😂برق گرفته شده نه ببخشید برگرفته شده از کاربر @miinnaaa        از شنبه میخوام رژیم بگیرم شنبه ۲۵ دی ۱۴۰۰ از وزن ۵۵ کیلو به ۴۷ برسم من با اراده ام چون دوبار ۶ کیلو کم کردم 😌  بازم میتونم !و بلخره ترقوه درمیارم 😍🤩♡عضو گروه ابی بامداد خمار♡
کلا میگی گناه نمیکنی ینی؟ 

نه که 

مثلا یه گناه بزرگ که ادم تاوانشو بده😔😭

وانوشه جانم کجایی🥺هر وقت دلت گرفته بود بگو برات ایه الکرسی بخونم. خیلیییی التماس دعا دارم ازتون.صلوات به نیت حاجت روایی همه :  اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم.                    اگه میتونی برام یه چهارقل بخون و دعا کن به سه تا آرزوم برسم❤️                  متن سوره هایی که پست میکنم رو راحت کپی کنید😆من کی باشم که بخواید ازم اجازه بگیرید🙏🏻فقط من دعا کنید
چرا افسرده شدم نمازام یکی درمیون شده😔

ببین دوستم   یجا خوندم سختی های زندگی ما حتی کابوس دیدن شبانه، کفاره گناها ماست. 

البته نه همشون هاااا 

یسری سختی ها بخاطر اشتباه و کار خودمونه. ولی یسری رو خدا بهمون میده تا کفاره گناهامون بشه. 

نمازات رو کامل بخون، رابطه ات رو هم با خدا خوب کن❤️

ان شالله مشکلت حل شه خواهر 

شیرازم تسلیت🖤ایرانم تسلیت💔مالک را گفتند، چگونه است که تو هیچ وقت راه را گم نمیکنی؟✨                                                             در پاسخ گفت : چون در فتنه ها چشم به انگشت اشاره ی علی دارم 💙 عزیزان درخواست دوستی ندید⛔⛔⛔⛔
ببین دوستم   یجا خوندم سختی های زندگی ما حتی کابوس دیدن شبانه، کفاره گناها ماست.  البته ...

منم همین فکر میکنم 😔😔😔ولی اخه نمیدونم

باشه عزیز دلم حتما التماس دعا💋😔

نه که  مثلا یه گناه بزرگ که ادم تاوانشو بده😔😭

❤️عزیزم ناراحت نباش😞. 

الهی مشکلت حل شه خواهر💗

منم همین فکر میکنم 😔😔😔ولی اخه نمیدونم باشه عزیز دلم حتما التماس دعا💋😔

اللهم صل علی محمد وآل محمد 

برا حاجت شما💜💜