2777
2789
میشه دیگه نمیتونم بازش کنم از من برای خودش استفاده میکنه😭😭😭😭😭😭😭😭😭

هوف

ایشالله که خدا جواب این خواهرایی که از دشمن بدتر هستن روبده

عزیزم ب نظرم با یه مشاور خوب درمیون بذار تا حتما کمکت کنه

خدایا شکرت بابت همه چی 💜😍کاربر قدیمی ام ب دلایلی خودمو تعلیق کردم 😁🤍🙄               𝐛𝐲 ᵍᵒᵈ 𝐢 ᵈᵃⁿᶜᵉ 𝐭𝐨 ᵐᵃᵏᵉ 𝐭𝐡𝐞 ʷʰᵒˡᵉ 𝐰𝐨𝐫𝐥𝐝 ᵐʸ 𝐰𝐢𝐬𝐡 ❥═•• باخـدامی ـرقصــانم‌تمـام دنیارابہ ـساز ـعارزوهـــایم❥═••🖇🔐🌸🧸وزن اولیه۴۵ وزن هدف اول ۵۰ 💜وزن هدف دوم ۵۵💜امیدوارم که بتونم و میتونم💜

اعصابتو داغون نکن 

حیفه به جوانیت دختر قشنگم 

ولی آسایش وآینده روشنت به درست وپیشرفتته ،نه خودکشی وگریه وحتی همسر 

خودت ،آیندتو بساز ،از این آدمها تو هرخونه ای هست

حضرت امام صادق ع فرموند: فَاءنَ تارِکَ الصلاهِ کافر ، همانا که تارک نماز کافر است .💐

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خودش هم حالش از تو بدتره ،،ذات آدم وقتی خراب باشه شیطان میشه ،براش مهم نیست کی وکجا باشه فقط زهرشو میریزه 

آروم باش عزیزم 

حضرت امام صادق ع فرموند: فَاءنَ تارِکَ الصلاهِ کافر ، همانا که تارک نماز کافر است .💐

انشالله 😭تا حالا نفرین نکردم ولی دیگه نمیتونم

😞😞😞😞

خدایا شکرت بابت همه چی 💜😍کاربر قدیمی ام ب دلایلی خودمو تعلیق کردم 😁🤍🙄               𝐛𝐲 ᵍᵒᵈ 𝐢 ᵈᵃⁿᶜᵉ 𝐭𝐨 ᵐᵃᵏᵉ 𝐭𝐡𝐞 ʷʰᵒˡᵉ 𝐰𝐨𝐫𝐥𝐝 ᵐʸ 𝐰𝐢𝐬𝐡 ❥═•• باخـدامی ـرقصــانم‌تمـام دنیارابہ ـساز ـعارزوهـــایم❥═••🖇🔐🌸🧸وزن اولیه۴۵ وزن هدف اول ۵۰ 💜وزن هدف دوم ۵۵💜امیدوارم که بتونم و میتونم💜
مرسی عزیز دلم اینده م نابود شد😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭

مگه الکیه ،هنوز خیلی جا داری ،سنی نداری عزیزم ،توکلت وامیدت بخدا 

خیلی سختهه خیلی چیکار کنم 😭😭😭😭😭😭😭😭قید خواسته مو زدم😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭دارم میمیرم از دردددد ...

میدونم عزیزم خیلی سخته😞😞😞😞😞

خواسته مو بندازم دور؟🥺🥺🥺🥺😭😭😭😭😭😭😭😭😭

عزیزم تو بد شرایطی گیر کردی من دقیقا نمیدونم چی بهت بگم ب نظرم برو بشین فکر کن ببین کار درست چیه همونو انجام بده😞

وای اره تو مخمصه بدی افتادمن😭😭😭😭😭😭😭😭😭

😞😞😞

😞😞😞

میشه برام دعا کنییییییییییی😭به جز دعا به نظرت چیکار میتونم کنم من

الان این مخمصه مادیه معنویه مالیه چیه چجوری دعا کنم 

معجزه از خدا بخام با نخام

برم بمیرم راحت شم😭😭😭😭😭😭