2777
2789
میشه برام دعا کنییییییییییی😭به جز دعا به نظرت چیکار میتونم کنم من الان این مخمصه مادیه معنویه مالی ...

خدانکنه عزیزم

حتما برات دعا میکنم بازم تاپبک بزن کمک بگیز

خدایا شکرت بابت همه چی 💜😍کاربر قدیمی ام ب دلایلی خودمو تعلیق کردم 😁🤍🙄               𝐛𝐲 ᵍᵒᵈ 𝐢 ᵈᵃⁿᶜᵉ 𝐭𝐨 ᵐᵃᵏᵉ 𝐭𝐡𝐞 ʷʰᵒˡᵉ 𝐰𝐨𝐫𝐥𝐝 ᵐʸ 𝐰𝐢𝐬𝐡 ❥═•• باخـدامی ـرقصــانم‌تمـام دنیارابہ ـساز ـعارزوهـــایم❥═••🖇🔐🌸🧸وزن اولیه۴۵ وزن هدف اول ۵۰ 💜وزن هدف دوم ۵۵💜امیدوارم که بتونم و میتونم💜

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

جز مرگ اون یا مرگ من بنظرت راهی دارم؟؟؟؟

داری عزیزم بشین فک کن برو از مشاور کمک بگیر بالاخره حل میشه

خدایا شکرت بابت همه چی 💜😍کاربر قدیمی ام ب دلایلی خودمو تعلیق کردم 😁🤍🙄               𝐛𝐲 ᵍᵒᵈ 𝐢 ᵈᵃⁿᶜᵉ 𝐭𝐨 ᵐᵃᵏᵉ 𝐭𝐡𝐞 ʷʰᵒˡᵉ 𝐰𝐨𝐫𝐥𝐝 ᵐʸ 𝐰𝐢𝐬𝐡 ❥═•• باخـدامی ـرقصــانم‌تمـام دنیارابہ ـساز ـعارزوهـــایم❥═••🖇🔐🌸🧸وزن اولیه۴۵ وزن هدف اول ۵۰ 💜وزن هدف دوم ۵۵💜امیدوارم که بتونم و میتونم💜

خواهرته؟ همین خصوصیات برای فامیل آزاردهنده تر عزیزم  زجری که مادر بهم داد از زجر تو بدتر 

باهاش مدارا کردی؟ گفتی خواهرزن این حرفا چیه نباید دشمن دوست بشیم موفقیت تو موفقیت توست جونم 

اگر با مدارا بعد با اخم و تلنگر گوش نداد سر به زیر و رام ات نشد 

کات کن باهاش مثل من که با مادرم تو خونه کات کردم یعنی کمکش نمیکنم و همش تو اتاقم

اللهم صل علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم 

کاری نداره که پاشو :💥نماز بخون💥نماز بخون💥نماز بخون💥 نماز بخون💥نماز💥نماز💥نماز 💥گوشی زمین ، الان پا شدم یا الله💓من رفتم نماز 😍😇  🌸 اللهم صل علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم  🌸لینک حذف تاپیک کلیک کنید راه درمان : 🍎 تنبلی تخمدان توسط متخصص مجرب》 کافیه دوران پریودی wc میرید خودتونو نشویید البته پشت موردی نداره ، پیف پیف نکنید من تجربه مو گفتم متخصص گفته 🍎 یبوست 》دایما بیسکویت جمانه سبوس دار بخور محل فروش: فروشگاه های زنجیره ای هایپر مارکت ها و دیج.ی کالا معمولا هست شایدم اکالا انلاین  🍎معده درد : ابلیمو و کلا ترشی جات نخورید   طبق تجربه ی خودم درمان نسبی کرونا 》 اب نخود نذر انرژی مثبت 》انرژی مثبت بفرست انرژی مثبت دریافت کن🌸 من خیلی مهربانم و خدا عاشقمه😍 شما چطور؟🙂👑💓اللهم صل علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم 👑💓السلام علیک یا امام رضا علیه السلام👑 💖السلام علیکم یا کل ائمه السلام علیهم👑💓 اللهم عجل لولیک الفرج💓👑😍😍😍  پيامبر خدا صلى الله عليه و آله : به روزگار ناسزا مگوييد؛ زيرا خداوند مى فرمايد : روزگار من هستم 😐😔. شب از من است و من آن را نو مى كنم و كهنه مى گردانم.  🌃🌄💒
خواهرته؟ همین خصوصیات برای فامیل آزاردهنده تر عزیزم  زجری که مادر بهم داد از زجر تو بدتر  ...

اره خواهر

فداتون عزیز دلم مننونم

من ۲۰ساله همین مرحله اخر شمارو پیش گرفتم کاتم باهاش

سه ساله دارم فک میکنم نیست بخدا😭

😞😞فقط خدا کمکت کنه

اره خواهر فداتون عزیز دلم مننونم من ۲۰ساله همین مرحله اخر شمارو پیش گرفتم کاتم باهاش

خب پس تو مهمونی ها میبینیش؟ 

چند سالته؟ چند سالشه؟ خیلی نشو اول بدون خواهرته شیطان نیست ولی چون حسود حساسیت نشون نده حساسیت پر دکتر و وقیح ترش میکنه اتفاقا بگو انقددددر خوشم میاد وطی زیر ابمو میزنه حس میکنم خیلی موفق و زرنگ بعد با آرامش رفتار و حرف بزن چون واقعیت همینه

براش کادو بخر تولدش کیه ؟دلش به دست بیار بگو

مردم با خواهراشون یک روح در ۲ بدن اند من مردم رو میبینم دلم برات تنگ میشه با خودم گفتم چرا به دوستم کادو بدم خب میدم خواهرم

کاری نداره که پاشو :💥نماز بخون💥نماز بخون💥نماز بخون💥 نماز بخون💥نماز💥نماز💥نماز 💥گوشی زمین ، الان پا شدم یا الله💓من رفتم نماز 😍😇  🌸 اللهم صل علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم  🌸لینک حذف تاپیک کلیک کنید راه درمان : 🍎 تنبلی تخمدان توسط متخصص مجرب》 کافیه دوران پریودی wc میرید خودتونو نشویید البته پشت موردی نداره ، پیف پیف نکنید من تجربه مو گفتم متخصص گفته 🍎 یبوست 》دایما بیسکویت جمانه سبوس دار بخور محل فروش: فروشگاه های زنجیره ای هایپر مارکت ها و دیج.ی کالا معمولا هست شایدم اکالا انلاین  🍎معده درد : ابلیمو و کلا ترشی جات نخورید   طبق تجربه ی خودم درمان نسبی کرونا 》 اب نخود نذر انرژی مثبت 》انرژی مثبت بفرست انرژی مثبت دریافت کن🌸 من خیلی مهربانم و خدا عاشقمه😍 شما چطور؟🙂👑💓اللهم صل علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم 👑💓السلام علیک یا امام رضا علیه السلام👑 💖السلام علیکم یا کل ائمه السلام علیهم👑💓 اللهم عجل لولیک الفرج💓👑😍😍😍  پيامبر خدا صلى الله عليه و آله : به روزگار ناسزا مگوييد؛ زيرا خداوند مى فرمايد : روزگار من هستم 😐😔. شب از من است و من آن را نو مى كنم و كهنه مى گردانم.  🌃🌄💒

به مادرت گفتی چی گفت؟

به مادرت گفتی چی گفت؟

به مادرم نگفتم اون همه اش ازون طرفداری میکنه

بهشم یه بار یچیز گفتم ک بهش نگو

فهمیدم همه رو گفته بهش و گفته من نفهمم که بهش گفته 

و اون خواهرمم وقتی میفهمه اینقد موذذذذذیه به رو نمیاره ک فهمیده

مادرم ازون حمایت میکنه همه اش 

و تبعیض

من ۱۹سالمه از بچگی خواهرم ازارم میداد

اخر خودو میکسم

خب پس تو مهمونی ها میبینیش؟  چند سالته؟ چند سالشه؟ خیلی نشو اول بدون خواهرته شیطان نیست ولی چو ...

حالم ازش بهم میخوره میخام ازم دور باشه بهش کادو بدم ک بهم نزدیک تر میشه که نمیخام