2777
2789

خانومایی که کلاس اولی داشتین برای ثبت نام در کلاس اول دبستان حتما باید بچه پیش دبستانی رفته باشه؟؟

احترام گذاشتیم، فکر کردن نمی فهمیم...توجه کردیم، خیال کردن گدای محبتیم...وای به حال این مردم...نه محبت سرشان می شود نه توجه‌..کنار این مردم شاد نمی شوی..فقط تنهایی را بیشتر حس میکنی...

سلام عزیزم ن نیاز نیست من خواهرم پیش دبستانی نرفت ولی قبولش کردن  

این شهر همه در پی حرفند و حسودند..                اهسته و پیوسته و کم کم بغلم کن:)🫂                           کاربری دست دو نفره🥲دلیلشم اینه ک بنده ترکیدم و مجبور شدم از کاربری دختر عمه ی محترمم استفاده کنم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

قانونی خیر، ولی بعضی مدارس به خصوص غیر انتفاعی های خاص براشون اولویت با بچه ای هست که پیش دبستانی رف ...

به نظرتون خوبه اگر ثبت نامش کنم ولی خودم توی خونه باهاش کار کنم به خاطر کرونا میترسم حضوری بره فقط مدرکش رو داشته باشه که اگر مدرسه خواست مشکلی نباشه

احترام گذاشتیم، فکر کردن نمی فهمیم...توجه کردیم، خیال کردن گدای محبتیم...وای به حال این مردم...نه محبت سرشان می شود نه توجه‌..کنار این مردم شاد نمی شوی..فقط تنهایی را بیشتر حس میکنی...
به نظرتون خوبه اگر ثبت نامش کنم ولی خودم توی خونه باهاش کار کنم به خاطر کرونا میترسم حضوری بره فقط م ...

بله، حتما این کار رو بکنین بچه خودم امسال کلاس اول بود و به وضوح مشکل مادرهایی که بچه شون پیش نرفتن رو دیدم ضمن این که خودم هم فرهنگی هستم و دیدم بچه هایی که مثل لوح سفید میان کلاس اول چقدر هم خودشون اذیت میشن هم معلم هم خانواده

با این که شکسته بالم ولی هنوز هم بلند پروازم
بله، حتما این کار رو بکنین بچه خودم امسال کلاس اول بود و به وضوح مشکل مادرهایی که بچه شون پیش نرفتن ...

ممنون از راهنماییت