2777
2789

خانومایی که کلاس اولی داشتین برای ثبت نام در کلاس اول دبستان حتما باید بچه پیش دبستانی رفته باشه؟؟

احترام گذاشتیم، فکر کردن نمی فهمیم...توجه کردیم، خیال کردن گدای محبتیم...وای به حال این مردم...نه محبت سرشان می شود نه توجه‌..کنار این مردم شاد نمی شوی..فقط تنهایی را بیشتر حس میکنی...

سلام عزیزم ن نیاز نیست من خواهرم پیش دبستانی نرفت ولی قبولش کردن  

این شهر همه در پی حرفند و حسودند..                اهسته و پیوسته و کم کم بغلم کن:)🫂                           کاربری دست دو نفره🥲دلیلشم اینه ک بنده ترکیدم و مجبور شدم از کاربری دختر عمه ی محترمم استفاده کنم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

قانونی خیر، ولی بعضی مدارس به خصوص غیر انتفاعی های خاص براشون اولویت با بچه ای هست که پیش دبستانی رف ...

به نظرتون خوبه اگر ثبت نامش کنم ولی خودم توی خونه باهاش کار کنم به خاطر کرونا میترسم حضوری بره فقط مدرکش رو داشته باشه که اگر مدرسه خواست مشکلی نباشه

احترام گذاشتیم، فکر کردن نمی فهمیم...توجه کردیم، خیال کردن گدای محبتیم...وای به حال این مردم...نه محبت سرشان می شود نه توجه‌..کنار این مردم شاد نمی شوی..فقط تنهایی را بیشتر حس میکنی...
به نظرتون خوبه اگر ثبت نامش کنم ولی خودم توی خونه باهاش کار کنم به خاطر کرونا میترسم حضوری بره فقط م ...

بله، حتما این کار رو بکنین بچه خودم امسال کلاس اول بود و به وضوح مشکل مادرهایی که بچه شون پیش نرفتن رو دیدم ضمن این که خودم هم فرهنگی هستم و دیدم بچه هایی که مثل لوح سفید میان کلاس اول چقدر هم خودشون اذیت میشن هم معلم هم خانواده

با این که شکسته بالم ولی هنوز هم بلند پروازم
بله، حتما این کار رو بکنین بچه خودم امسال کلاس اول بود و به وضوح مشکل مادرهایی که بچه شون پیش نرفتن ...

ممنون از راهنماییت