2777
2789
عنوان

چیکار کنم، موندم

894 بازدید | 32 پست
همسرم به مادرش همیشه وابستگی خاصی داشته و دارد. ولی هیچوقت منو جلوی اونا خورد نکرده و در عین حال هیچوقت هم به من جلوی اونا بها نداده. 12 ساله ازدواج کردم و حالا مادرشون به علت سرطان اناپللاستیک تیروئید عمل کردن و 2 ماهی است که icu و بودن و حالا هم که اومده تو بخش همسرم شبانه روز داره ازش مراقبت می کنه. فقط چون من دلم براش میسوزه چند دفعه ای هم من رفتم.
پدر و تنها خواهرشم هم 2 ماهی است که خانه من هستند و وقتی از اداره میام خونه باید غذا درست کنم. چون به گفته پدر همسرم، دخترشون افسردگی شدید داشته و حالا همینکه رو پا است کافیست و نباید انتظاری ازش داشته باشم.
پهلوی مادرشم نمی تونه بمونه، چون توان و طاقت انجام کارهاش مادرش را با وجودی که 40 سالشونه ندارن.
دخترم نزدیک 6 سالشه و از پیش دبستانی موندش به خاطر این اتفاق. ادارم هم به جنوب شهر منتقل شده و خودمم ساکن منطقه 1 هستم. همسرم الان هیچ مسئولیتی در قبال ما نمی تونه داشته باشه. من ماندم و این بچه
به خواهرش هم گفتم می تونی بعد از ساعت 12 که بچه تعطیل می شه و داداشت بیمارستانه دخترمو نگهداری، به صراحت گفت نمی تونه.
در عین حال هم چند دفعه ای از دهن دخترم هم شنیدم که روی دستش زده

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

واقعا" نمی دونم از کدوم بعد زندگیم حرف بزنم. قبل از این موضوعات هم همسرم سرگرم ساخت و ساز بود که من بهش قول داده بودم برای این پروژه پشتش هستم و با فراغ بال به کارهاش برسه و من مسئولیت خونه را بعهده می گیرم. بشرطی که در آینده در شرایط بهتری زندگی کنیم و به ما بیشتر رسیدگی کنه که درست هنوز کار ساختمان تمام نشده این موضوع پیش اومده و تو خونه نوساز من چند نفر داریم زندگی می کنیم.
میشه برید خونه پدر شوهرتون؟ اونجوری کارت سبکتر نمیشه؟
هرگاه خداوند تورا به لبه پرتگاه هدایت کرد به او اطمینان کن چون یا تورا از پشت خواهد گرفت یا پرواز کردن را به تو خواهد آموخت.
حالا هم برای راحتی من قراره برن طبقه سوم که فکر می کنم کارم دربیاد و این نوع زندگی کردم تا آخر زندگی مشترکم ادامه خواهد داشت. چون هیچکدامشون از پس خودشون بر نمی یان و این نوع سرطان هم ظاهرا 5 ماه بیشتر طول نمی کشه
نمیدونم چی بگم

خیلی شرایط سختی دارن خیلی

سلام عزیزان با فروش انواع کتابهای درسی،کمک درسی،کودک، تخصصی و...با ۲۰ درصد تخفیف در خدمتتون هستم.لطفا هر درخواستی که دارید توی تاپیکم  اعلام کنید در مورد کتابهای درسی سال و رشته تون رو بفرمایید.✨🌱
آخه اونا خونشونو که تو امیرآباد شمالیه دادن برای ساخت و حالا تهرانسر می شینن و راهش تا بیمارستان دوره و میگه همسرم باید ببرتش و بیاره. بعدشم چون دخترشون نمی تونه مرتب غذا درست کنه تکیه شون به منه.
دخترمم هم دلش می خواد تو خونه خودمون باشه.
کارگربگیر هفتهای دوبار حداقل .
از فامیلهای مادر شوهر پدرشوهرت کمک بگیر.
هرگاه خداوند تورا به لبه پرتگاه هدایت کرد به او اطمینان کن چون یا تورا از پشت خواهد گرفت یا پرواز کردن را به تو خواهد آموخت.
2810