2777
2789

من سال ۱۴۰۱ کنکور دارم و رشته‌م تجربی هست

به معنای واقعی واسه رشته پزشکی زندگی میکنم شدیدا بهش علاقه دارم ولی اگه قبول نشم و رشته‌ای که مربوط به محیط داخل بیمارستان هم باشه بهش علاقه دارم ولی میگم وقتی میتونم تلاش کنم چرا نخونم

میخوام بگم اگه مثلا رشته خوبی مثل پزشکی و دندان یا رادیولوژی و پرستاری و اینا قبول شم ولی دانشگاه مثلا سنندج باشه بعدا مدرکم معتبر نیست؟

از لحاظ روحی واقعا حالم خوب نیست و بخاطر همین شاید نتونم رتبه دو رقمی بیارم تا دانشگاه های خوبی مثل تهران و اینا قبول شم

آخه میگن تو ایران فقط مدرک دانشگاه های تهران و اصفهان و دو سه شهر دیگه معتبره..

ممنون میشم راهنماییم کنید

اتفاقا مشاور ما میگف دانشگاه مهم نیس وقتی بری کار کنی بری تو جامعه ک ازت نمیپرسن دانشگاهت کجا بوده میپرسن چی خوندز

تاب تاب عباااسی ....... خدا خستم از بااازی ........ دنیا چ قد تابم داااد..... کاشکی منو بندااازی🥺🥺🥺

از من به شما نصیحت جانم، اصلا کار به مدرک نداشته باش و اینکه برا کدوم دانشگاست،

مهم مهارت ،توانایی و تجربه ی توئه که بستگی به خودت داره

بیخیالِ دنیا بابا جان🌸بخند گیانم    https://t.me/ash_mast تیکر رسیدن به خواسته 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اتفاقا مشاور ما میگف دانشگاه مهم نیس وقتی بری کار کنی بری تو جامعه ک ازت نمیپرسن دانشگاهت کجا بوده م ...

آخه فکر نکنم استادا و طرز تدریس شهرهای کوچیکتر به اندازه شهرهای بزرگ خوب باشه

آخه فکر نکنم استادا و طرز تدریس شهرهای کوچیکتر به اندازه شهرهای بزرگ خوب باشه

شما هدفت کاره دیگه الان ماشاالله تو کشورمون اونایی ک دانشگاه ازاد رفتن کلاسشون بالاتره مدرک از کجا بگیری ذره ای اهمیت نداره

نه عزیزم ربطی نداره به اعتبار مدرک دانشگاه.ولیکن اگر دانشگاهای شهرای بزرگ و مطرح درس بخونی احتمالا از اساتید به نام تری بهرهمند میشی شاید امکانات بیشتر باشه ولی در نهایت همه چیز تو دانشگاه به خودت برمیگرده که چجوری درس بخونی و تلاش کنی و بعداهم کسی اصلا به اسم دانشگاهت نگاه نمیکنه

مدرک همه جا معتبره

ضمنا الان موقع درستی برای فکر کردن به این چیزا نیست

شما هدفتو تعیین کن و برای اون بخون

بعد اعلام نتایج زمان دارید برای فکر کردن به این چیزا

بله

موفق باشین

رشته سختیه؟

بازار کارش چطوره دندانپزشکی عمومی؟

میشه یکم کلا در مورد دندانپزشکی برام توضیح بدین

بهش علاقه دارم ولی من مریوان زندگی میکنم فکر نکنم باازار کار خوبی داشته باشه