2777
2789
عنوان

کلوبها در دست تعمیر است

| مشاهده متن کامل بحث + 3872 بازدید | 116 پست
فکر کنم هیشکی نمیتونه بره توی کلوب ها.امروز یه کاری داشتم توی کلوب هر کاری کردم نتونستم وارد بشم.اخه چرا اینقدر سایتتون رو دست کاری می کنید شما که سایتتون رو تغییر نمیدین همونیه که بوده بدتر هم شد حالا.کلا این سایت نیاز ب تغییر داره
می رود کز ما جدا گردد ولی...........جان و دل با اوست هر جا می رود...........:(

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام آقای زاهدی تشکرفراوان دارم بابت حل شدن مشکل کلوپ ها بخداامروز وقتی دیدم وصل شدن خیلی خوشحال شدم ولی نتاسفانه منم مشکل خانم سنجابی رودارم
یا علی اصغر نذر شیر که روز تاسوعا دارمو هیچ وقت یادم نمیره
2805
با سلام چرا وقتی وارد کلوپ میشیم نمی تونیم پستای صفحه های قبلی رو بخونیم اخه اگه صفحه رو باز کنیم که از روز قبل باشهیا صفحه اول رو باز میکنه یا صفحه آخرو صفحات بینشو نمیاره
همه ﭼﻴﺰﺍﯼ ﺧﻮﺏ ﻣﺎﻝ ﻣﺮﺩﺍﺱ ... ﻧﻤﻮﻧﺶ ﻣﺎ خانم ها ... ! ﻭﺍﻻ!! ☝️ خدا سایمونو از سرشون کم نکنه!! *** http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1258877&T=%D9%87%D9%85%D8%B3%D8%B1%D8%A7%D9%86%D9%87_&PageNumber=1
حل نشده میخوام کلوپ جدید بزنم همش میگه از نو اسم رو بگو وقتی میگی میگه اشتباه هست وارد کلوپ های خودم نمیتونم بشم درست نشده که
● عشق تو حالیست که فانی شدنی نیست وصف نتوانش کرد به کس دم زدنی نیست یا موسی بن جعفر علیه السلام ●
من اصلا نمیشه وارد کلوپ های من بشم همش میگه یوزر پسورد بگو وقتی میگی میگه اشتباه هست کی درست میشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
● عشق تو حالیست که فانی شدنی نیست وصف نتوانش کرد به کس دم زدنی نیست یا موسی بن جعفر علیه السلام ●
پس چرا درست نمیشه؟؟ من میخوام وارد کلوب بشم
خداجونم به خاطر دوتا فرشته ی کوچولویی که تو وجودم قرار دادی و منو لایق دونستی هزاران مرتبه شکرت..خدای مهربونم سپردمشون به خودت..فالله خیر حافظا و هو ارحم الراحمین..خیلی التماس دعا دوستان
چرانمیشه تو کلوپ چیزی بنویسم میگه نام کاربری وپسورد وقتی میزنم میگه ارسال مجدد ایمیل بعدشم ارور میده .آخه چرااااااااااااااااا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟/ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ //؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
یا علی اصغر نذر شیر که روز تاسوعا دارمو هیچ وقت یادم نمیره
2810