2777
2789
عنوان

چجوری به بچه هاتون یاد دادید که..؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 281 بازدید | 19 پست
این باز خوبه دختر من شب ادراری داره نزدیک هفت سالشه 🥺

قلوه ی گوسفند بهش بده کبابی.

خوب میشه انشاءالله.

آرامش داشته باشه زیاد دعواش نکنید.

خدایا به حق مادرم حضرت زهرا سلام الله علیها هر کسی که امضای منو میخونه حاجت قلبیشو بده و کمکش کن.توفیق خواندن نماز را بهش عنایت کن.یه صلوات برای ظهور و سلامتی امام غریبم بفرست لطفا عزیزم.دوستون دارم.حلالم کنید اگر توی تاپیکی دلتونو شکستم.

این باز خوبه دختر من شب ادراری داره نزدیک هفت سالشه 🥺

دکتر بردیش؟ یکی از اشناهای ما اینجوری بود بچه ش دکتر گفته بود مادرزادی مثانه ش‌ کوچیکه 

احترام گذاشتیم، فکر کردن نمی فهمیم...توجه کردیم، خیال کردن گدای محبتیم...وای به حال این مردم...نه محبت سرشان می شود نه توجه‌..کنار این مردم شاد نمی شوی..فقط تنهایی را بیشتر حس میکنی...

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

یه شکلک نصف کن و بزار داخل کفشش هر وقت کفشش جفت باشه شکلک سر جاشه ولی بر عکس باشه شکلک هم درست در نم ...

افرین چه روش خوبی     

احترام گذاشتیم، فکر کردن نمی فهمیم...توجه کردیم، خیال کردن گدای محبتیم...وای به حال این مردم...نه محبت سرشان می شود نه توجه‌..کنار این مردم شاد نمی شوی..فقط تنهایی را بیشتر حس میکنی...
برادر منم بچگی داشت منم یه شب ادرار داشتم میترسیدم دیدم اون همش این مشکلو داره رفتم جیش کردم روش😐بی ...