2777
2789

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نمیدونم. خدا خودش گفته با توبه واقعی گناهت پاک میشه. و حلالیت از اون طرف بطلبی

🥰BTS🥰.آرمی.😋25سالمه.تیکر پایان قرار داد رهن خونمون وپایان مستاجریم😁انشاءالله که به خونه خودمون اسباب کشی میکنیم. و صاحب خونه میشم. من خوشبخت ترینم😁😁.   با قانون جذب میخوام خوشبخت شم😊😜 ومیشم. الهی شکرت. 

خوشبحال هر کی که از صمیم قلب توبه میکنه و پایه حرفو توبش میمونه

🥰BTS🥰.آرمی.😋25سالمه.تیکر پایان قرار داد رهن خونمون وپایان مستاجریم😁انشاءالله که به خونه خودمون اسباب کشی میکنیم. و صاحب خونه میشم. من خوشبخت ترینم😁😁.   با قانون جذب میخوام خوشبخت شم😊😜 ومیشم. الهی شکرت. 
مکم یه گناه کبیره دارم هی انجام هی توبه دوبا ره اتجام دوباره توبه خسته شدم😥

خدا کسایی ک زیاد توبه میکنن و دوست داره

گفته اونا قلبشون ب من نزدیکه ک زود توبه میکنن

بالاخره دینی دبیرستانم ی جا ب درد خورد

تاب تاب عباااسی ....... خدا خستم از بااازی ........ دنیا چ قد تابم داااد..... کاشکی منو بندااازی🥺🥺🥺

حیف  تو سایت اقا هست برخی مثال هارو نمیشه زد

بله اگه گناه کبیره حق الناس نباشه و توبه توبه واقعی باشه یعنی بعدش دوباره سمت همچین کارایی نره بخشیده میشه خداوند بخشنده مهربانه

جاده زندگی را خدا هموار میکند کار من فقط برداشتن سنگ ریزه هاست