2777
2789
عنوان

برندگان مسابقه عکس آبان ماه

| مشاهده متن کامل بحث + 8386 بازدید | 333 پست
خدا دوسش داشته نزاشته درد بکشه عزیزم کمتر کسی اینطور میره!!! برای شادی روحش صلوات اللهم صل علی محمد و آل محمد
وقتی میخوام به شوهرم و زندگیم گیر بدم میام یه چرخی تو نینی سایت میزنم،قشنگگگگ افسرده میشم بعدش مثل بچه آدم سرمو میندازم پایین و به آغوش گرم زندگی برمیگردم!😓😈😂✋
مری طلا فاطمه نفس من سه نفرتون و لایک کردم. لطفا اگر میشه شما هم عکسم و ببینید
♥♥ ♥♥ ♥♥ ♥ ♥♥ ♥♥ ♥♥ ♥♥ خـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــداونـدا مـــرا آن ده که آن بـــــــه ♥♥ ♥♥ ♥♥ ♥♥ ♥♥ ♥♥

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ممنون دوستان. مری طلا شما فکرکنم یه مسابقه سوال بود ( ضرر جگر برا بارداران ...) محصولات لوسیون برنده شدی درسته؟؟چی براتون ارسال کردن؟؟
♥♥ ♥♥ ♥♥ ♥ ♥♥ ♥♥ ♥♥ ♥♥ خـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــداونـدا مـــرا آن ده که آن بـــــــه ♥♥ ♥♥ ♥♥ ♥♥ ♥♥ ♥♥
من حدود یک هفته پیش ارسال کردم ولی امروز نفس گفت اشتباه کردم باید تو سوگواره میفرستادم. حالا فکر کنم دو روزی بکشه بیاد تو سایت. ولی میشه خصوصی تبلیغ کرد مثل الان تو امضامون.چون زیرعکس زده سوگواره
آره گلم پکیج محصولاتشون بود با یه کارت هدیه 50 تومنی البته از اول گفته بودن نصف جایزه نقدیه برا شما حدودای 95 هزار تومان انواع دستمال مرطوب بانوان سالمندان بچه آرایشی لاک پاک کن حوله یکبار مصرف و... است از نفس بپرس قبلا گرفته اینو منم لایکت کردم عزیزم
وقتی میخوام به شوهرم و زندگیم گیر بدم میام یه چرخی تو نینی سایت میزنم،قشنگگگگ افسرده میشم بعدش مثل بچه آدم سرمو میندازم پایین و به آغوش گرم زندگی برمیگردم!😓😈😂✋
فاطمه جون یه کاربر یه هفته پیش (شاید) دنبال مترجم بود. به همدیگه لینکتون کردم
من هنوز جایزه تابستانمو ندادن!!!!!!!!!!! فاطی تو چی برداشتی از بانی اسپرت؟
مرسی متوجه شدم. کاش برای ماهم کمی نقدی باشه. این طوری این دستمال ها قبل از خشک شدنشون باید بدم به دوست و آشناها (چون زیاده). کاش همشون مناسب کودک باشه بازم دستشون درد نکنه، لطف میکنن
از کاربرای سایت لنزور هرکی لایکتون کنه اون زیر عکس معلومه
مهدیه من پسرم یکسالشه بغیر آرایشیاش بقیشو فروختم زیر قیمت به یه مغازه خخخخخخخخ چون برا پسرم به درد نمیخورد دیگه
بله دیدم ممنون. ولی من چون عکس کاربری ندارم و لایکتون کردم دیرتر متوجه میشوید
2810