2777
2789
عنوان

برندگان مسابقه عکس آبان ماه

| مشاهده متن کامل بحث + 8386 بازدید | 333 پست
پس باید رای هارو پالایش کنن ما هم درخدمتشونیم و با این کار صددرصد موافق
وقتی میخوام به شوهرم و زندگیم گیر بدم میام یه چرخی تو نینی سایت میزنم،قشنگگگگ افسرده میشم بعدش مثل بچه آدم سرمو میندازم پایین و به آغوش گرم زندگی برمیگردم!😓😈😂✋

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خانم تهرانی بارها برای شما درخواست دوستی فرستادم یا رد میکنین یا درخواست داده نمیشه!!! یه کاری داشتم در مورد عکس پسرم پسرم تو این عکس 3 ماه و 14 یا 15 روزشه هنوز دو هفته تا چهارماهگیش مونده بوده جز گروه اول حساب میشه دیگه درسته؟ چون همسرم گفت شاید منظورشون تا اول سه ماهگی بوده.یعنی تا پایا ن دو ماهگی و شروع ماه سوم ولی من گفتم چون گروه بعدی نوشته از چهار ماه تا یک سال پس منظور تا پایان سه ماهگی هست. و گروه دوم از چهار ماه تمام تا یک سالگی هست. درست فکر کردم دیگه؟؟ گفتم یه موقع نا حقی نشه و دیگه این که من دیده بودم تو مسابقات قبل تبلیغ میکردن و نمیدونستم که تبلیغ ممنوعه این که عکس پسرم رو ثبت کردم .(و متاسفانه قوانین عکسا رو نخونده بودم چون اصلا تو تاپیک مسابقه عکس نیومدم یه راست از صفحه ی اصلی عکسش رو گذاشتم برای مسابقه.) تاپیک زدم برای تبلیغات که چهار یا پنج نفر دقیقا تو ذهنم نیست اومدن تو تاپیک گفتن رای دادن و نفر آخر گفت تبلیغات ممنوع شده بعدش من سریع تاپیکو پاک کردم گفتم اینا رو بگم یه وقت مدیون نشم. میشه به اون تاپیک مراجعه کنین اگه خودتون دسترسی دارین و تعداد رای هارو کم کنین اگه کس دیگه ای بیشتر از من رای داشت اون برنده بشه. میخواستم اینا رو همون روز اول براتون پیام خصوصی کنم ولی درخواست دوستیتون کار نمیکنه از دیروز منتظرم درخواست دوستیمو قبول کنین که نکردین.
خدایا هزاران بار شکرت به خاطر همه نعمت هات...[smiley]s/sm_29.gif[/smiley].........یا بن الحسن! امان ز لحظه ی غفلت که شاهدم باشی....
مهیا جان کاملا درکت میکنم. متاسفانه خانوم تهرانی اونقدر ارزش قائل نیستن که حتی روزی یکبار به تاپیک سر بزنن و جواب پست ها رو بدن. خانوم تهرانی من چند بار پست ها مو تکرار کردم تو صفحات اول همین تاپیک هم هستن. لطفا 5 دقیقه از وقت بسیار گرانبها تون رو بذارید و بخونید. زیتون جان کلا خانوم تهرانی انگاری دسترسی به نی نی سایت ندارن.
اگر فقط یکم ارزش قائل بودید لااقل پست ها رو میخوندید و پاسخ میدادید. واقعا بی کفایتی رو به حد اعلا رسوندید. نمیخواستم اینطوری حرف بزنم اما وقتی میبینم هربار که میام تو سایت حتی یک پست هم از شما نمیبینم مجبور شدم نظرم رو بگم. هربار میام تو سایت اول میام ببینم پست هامو جواب دادی یا نه اما ..... خواهش میکنم فکر نکنید دلم جایزه میخواسته... نه دلم میخواد احترام ها متقابل باشه و اینکه جواب پست هام داده نمیشه کاملا عصبانی شدم.
حتی از تعداد بازدید ها هم کاملا میشه تشخیص داد که این اعلام نتایج غیر واقعی هست. روی صحبتم ابدا با برندگان محترم که تعداد زیادیشون رو خودم هم لایک کرده بودم نیست. فقط روی صحبتم با مسئولین مسابقه س که با مخفی کردنه تعداد رای ها راه هرگونه شکی رو باز گذاشتن. من ابدا اعتمادی به این نتایج ندارم. چون مطمئنم که تعداد رای های من زیاد بوده.
واقعا نمیدونم چی بگم اما دلم خیلی اینجا شکسته دوست نداشتم این حرفا رو بزنم اما بعضی موقع باید حرفایی زد حتی اگه خودت راضی نباشی من بارها گفتم که بار دوم بیشتر نیست شرکت میکنم توی مسابقات چون هم دسترسی به نت نداشتم و هم خبر نداشتم تا الان که تازگی متوجه شدم مثل اینکه بازم میخاد بحث پیش بیاد و حرفای بدی داره گفته میشه واقعا ارزش نداره این حرفا من خیلی این روزا ناراحتم و سعی میکنم خودمو آروم کنم با اومدن به نت اما وقتی اینجا میام بازم میبینم مثل دور قبل بعضی ها دارن حرفای ناجور میزنند چی بگم واقعا نمیدونم فقط کاش به هم احترام میگذاشتیم
2810