2777
2789
عنوان

برندگان مسابقه عکس آبان ماه

| مشاهده متن کامل بحث + 8386 بازدید | 333 پست
من برم سروقت ناهار بچه ها بای فعلاااااااااااااااا
وقتی میخوام به شوهرم و زندگیم گیر بدم میام یه چرخی تو نینی سایت میزنم،قشنگگگگ افسرده میشم بعدش مثل بچه آدم سرمو میندازم پایین و به آغوش گرم زندگی برمیگردم!😓😈😂✋

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

4 نفر اول احتمالا طبق همون ترتیبی که گذاشتن دونفر نوزاد تا سه ماه و دونفر سه ماه تا یکسال هستن 4 نفر دوم هم به همین ترتیب بقیه دوستان البته هر مدلی حساب کنن من و پسرم که جز چهار نفر اول حساب میشیم
وقتی میخوام به شوهرم و زندگیم گیر بدم میام یه چرخی تو نینی سایت میزنم،قشنگگگگ افسرده میشم بعدش مثل بچه آدم سرمو میندازم پایین و به آغوش گرم زندگی برمیگردم!😓😈😂✋
زیتون14 منم هرمدلی حساب کنن جزوه 4نفر دوم هستم. ولی به نظرم که 4نفر اول همون بالاترین رای ها هستند. وگرنه گروه بندی سنی که برتری ایجاد نمیکنه
♥♥ ♥♥ ♥♥ ♥ ♥♥ ♥♥ ♥♥ ♥♥ خـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــداونـدا مـــرا آن ده که آن بـــــــه ♥♥ ♥♥ ♥♥ ♥♥ ♥♥ ♥♥
زیتون جان ، شما مثل من محصولات لوسیون هستید
♥♥ ♥♥ ♥♥ ♥ ♥♥ ♥♥ ♥♥ ♥♥ خـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــداونـدا مـــرا آن ده که آن بـــــــه ♥♥ ♥♥ ♥♥ ♥♥ ♥♥ ♥♥
فاطمه مترجم به عکس پدرتون رای دادم ایشالا اون دنیا در جوار امام حسین باشن. اونا که رفتن خوشبحالشون کسانی که موندن رو خدا بهشون صبر بده. براشون خیرات زیاد بفرست هم خودت آروم میشی هم بهشون از طرف تو میرسه خوشحال میشن
خدایا هزاران بار شکرت به خاطر همه نعمت هات...[smiley]s/sm_29.gif[/smiley].........یا بن الحسن! امان ز لحظه ی غفلت که شاهدم باشی....
بنظرم اگه گروه سنی برتری ایجاد نمیکرد چرا اعلام کردن که سن نینی رو هم بزنیم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟ نه اینطور خواستن هر رای بالایی تو گروه خودش اول حساب شه اگه اینطور نبود و همه با هم مقایسه میشدن اجحاف میشد مثلا ژست و عکس یه نینی شیرخواره ( که هیچ مدلی نمیشه نشوندش)با ژست و عکس یه نینی بزرگتر( که میشه خیلی ژستا بهش دیکته کرد) قابل مقایسه نیست
خانم تهرانی عکس پسرم باپروفایل یسنا15 تا لایک گرفت...ولی چون شما تشریف نیاوردین برای فعال کردن عکسم...منم مجبور شدم یک بار دیگه...کامل توی نی نی ساییییییییییتتتتتتتتتت ثبت نام کنم تا بتونم عکسمو برای مسابقه بذارم تا بعد از ده روز از حذف عکسم...دوباره تایید بشه...تکلیف اونهمه لایک چی میشه؟؟؟؟؟واقعا سخت بود براتون که یک سر بزنید وعکسم رو که توی پروفایل یسنا بود،برای مسابقه تایید کنید،پس چرا مسوولیت گردن میگیرید؟؟؟؟یعنی 8نفر لایک کردن ونظر دادن،فقط2تا با پروفایل مهیا لایک داشته؟؟؟؟؟؟؟اونوقت یکی با5تا لایک برنده میشه.... این یعنی بی عدالتی....این یعنی عدم مسوولیت مسوولین گرامی مسابقه...این یعنی سرسوزنی ارزش قایل نشدن برای کاربرانی مثل من.....واقعا خسته نباشیدددددددددددددددددددددددددددددددد
همه چیزای خوب برای مرداست............................................نمونش:ما زنها.....والا.....[smiley]l/l_21.gif[/smiley] خدا سایمونو از سرشون کم نکنه...انشاءلله[smiley]l/l_68.gif[/smiley]
2810