2777
2789
سلام منم این جا غریبم.الان 6ماه مبشه مامان و دادشم رو ندیدم
ﺧــــﺪﺍﯾـــﺎ... ﺑﺎﺭﻫﺎ ﻫﻤﺎﻥ ﺟﺎﯾﯽ ﺩﺳﺘﻢ ﺭﺍ ﮔﺮﻓﺘﯽ ﮐﻪ . ﻣﯽ ﺗﻮﺍﻧﺴﺘﯽ ﻣﭽﻢ ﺭﺍ ﺑﮕﯿﺮﯼ ﻓﺮﺩﺍ ﺭﺍ ﺑﻪ ﺍﻣﯿﺪ ﺁﻧﮑﻪ... ﺩﺭ ﺁﻏﻮﺷﻢ ﺑﮕﯿﺮﯼ ﺷﺮﻭﻉ ﻣﯽ ﮐﻨﻢ...
سلام اومدم بگم منم غریبم دیدم وای چقدر فاصله ی شماها دورههههههه پس من باید بگم غریب نیستم. اما احساس غزیب میکنم. من 1 ساعت تا شهر خانوادم فاصله دارم.
اخه دختر دیدید اینقدر خوردنی باشه؟ http://photo.ninisite.com/pages/userphotos.aspx?userid=74554

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

آره درست میگی عزیزم نفسم انقد کم آدم میبینه که وقتی یه بچه میبینه میخواد بخورتش دیگه! ولی متاسفانه تو این شهر نمیدونم چرا آدماش آسمون دهن باز کرده و اینا افتادن پایین یک کلاسی میذارن بیا و ببین بچه هاشونم مثل خودشون بار اوردن به کونشون میگن دنبالم نیا بو میدی خخخخ اونوقت بچه من میخواد همش بره این بچه کثیفا رو بوس کنه و بغل کنه منم کلی حرص میخورم
خیلی دلم گرفته امروز از پنجره خونه روبرویی رو دیدم یعالمه برنج تو حیاط گذاشتن فکر کنم یه دور همی حسابی دارن ظهر جمعه انقد دلم گرفت شوهرمم رفته بیرون کار داشته منم کلی دارم گریه میکنم
من ۴ سال تو غربت زندگی کردم با کمترین امکانات با خانوادم هم ۲۴۰۰ کیلومتر فاصله داشتم.الان اومدم نزدیک خانوادم .بهترین لحظات زندگیم تو غربت بود اگه الان بگن برمیگردی با از خدامه.

دعا کنیم واسه عاقبت بخیری بچه هامون.

2810