کاش میفهمیدیم اگه نظر یکی باما فرق داره دلیل نمیشه نهایت بیشعوری رو به کار ببریم و بتوپیم بهش چه تو مجازی چه واقعی کاش آدما اونقدری که ادعای شعور دارن نصف همون ادعا شعور داشتن
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
عزيزم اوني که دیدی اسمش یاس هست، اسم اصليش یاسر ه، اسم هنريش ياسه😐😐😐😐
مَرا هزار امید هست و هیچکدومِش ديگه تو نیستی😎 دید هرکسی به دنیا متفاوته و همین تفاوت دیدگاه ها زندگی و صحبت ها رو جذاب میکنه، پس نگاه هیچکس به زندگی غلط نیست، چون ما هنوز از خیلی اتفاقایی که تو این دنیا رخ میده خبر نداریم😉😊
بله دقیقا نمیدونم چرا وقتی اسم میزارن رو بچه اصلا به فکر بزرگیش نیستن فک میکنن همیشه بچه میمونه ...
فکر کن واسه چشم و هم چشمی و رقابت یکی درمیون گذاشتن نبات 😐قند؟ یا گندم 😐و جو...اوه از اونطرف اسم نهال 🌱.. چقدر فراوونه .اسم دخترشو گذاشته ساتین ..پارچه ساتین😐 یا اسمای مشابه که اصلا اصالت ندارن و بچه بزرگ شد روش نمیشه حتی اسمش رو صدا بزنن کاش ی کم واسه اسم فرزندامون وقت بزاریم و نگاه نکنیم بقیه چی گذاشتن
به افرادی که به شما حسادت میکنند احترام بگذارید ...زیرا آنها کسانی هستند که از صمیم قلب معتقدند شما بهتر از آنانید...
برا دخترمم گفتم مریم یا مثل خودم اسم بگذارم نازنین اذیت کردن گفتن قدیمیه هیچ کدوم اونای که مسخره کرد ...
عزیزم شما که انقد حساسی اینجا اصلا نظر نپرس چون سلیقه ها متفاوته و اکثرا رک حرفشونو میزنن و باعث ناراحتیت میشه این موضوع
کاش میفهمیدیم اگه نظر یکی باما فرق داره دلیل نمیشه نهایت بیشعوری رو به کار ببریم و بتوپیم بهش چه تو مجازی چه واقعی کاش آدما اونقدری که ادعای شعور دارن نصف همون ادعا شعور داشتن
برا دخترمم گفتم مریم یا مثل خودم اسم بگذارم نازنین اذیت کردن گفتن قدیمیه هیچ کدوم اونای که مسخره کرد ...
وقتی میای نظر میپرسی باید جنبه انتقاد هم داشته باشی
اگر نمیتونی تحمل کنی بهتره لغو کاربری کنی که بیشتر از این اذیت نشی
مَرا هزار امید هست و هیچکدومِش ديگه تو نیستی😎 دید هرکسی به دنیا متفاوته و همین تفاوت دیدگاه ها زندگی و صحبت ها رو جذاب میکنه، پس نگاه هیچکس به زندگی غلط نیست، چون ما هنوز از خیلی اتفاقایی که تو این دنیا رخ میده خبر نداریم😉😊