2777
2789
عنوان

متولدین مرداد 89 ورژن جدید

| مشاهده متن کامل بحث + 375507 بازدید | 11423 پست
چه عجب دوست باذوق و هنرمند باهم روشنیم
دنیز گلی چطوره
دینا دختره اسم پسر بگو به دانیال فکر کردم اما به خاطر سید بودن هر اسمی رو نمیشه انتخاب کرد
حالا بگو توکجا سونوگرافی کردی که پسره!
مسخرم نکنیدها
قبلا ها چندبار فال گرفتم بهم گفتن بچه اولت دختره دومی پسر میبینی چه طرز فکر داغونی دارم در عصر شکاف هسته اتم!!!!!!!!
روم به دیوار
یکی نیست بگه حرف درنیار اول برو یه بیبی چک بگیر دکتر پیش کش بعد داستان بگو
CafeMom Tickers

CafeMom Tickers
سلام دوستان خوبین بچه ها خوبن ما هم خوبیم
یه سوال می خوام عکس وانیا رو بذارم هم تو این صفحه هم تو وبلاگ نینی مردادی ها ولی یادم رفته چطوری بود سایت دانلود عکس هم نمی دونم چی بود واسم می فرستین مرصی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام دوستان خوبین بچه ها خوبن ما هم خوبیم
یه سوال می خوام عکس وانیا رو بذارم هم تو این صفحه هم تو وبلاگ نینی مردادی ها ولی یادم رفته چطوری بود سایت دانلود عکس هم نمی دونم چی بود واسم می فرستین مرصی
من فردا باز سونو دارم خدا کنه دور زده باشه

نه اینکه امروز خیلی‌ استراحت کردم امیدوارم هستم

از صبح تو خیابون‌ها هستم

بعد هم رفتم پارک دریائی

حالا عکس هاش رو براتون میزارم

ولی‌ سرد بود نه صرفید

الان احساس می‌کنم گلوم درد می‌کنه

الی جون اگه امدی پارک دریائی نرو چون هوا سرده

اگه جزیره‌ میری همونجا ساحل هست اونجا شنا کنید
دوستی ها کمرنگ بی کسی ها پیداست راست گفتی سهراب آدم اینجا تنهاست
سلام
سارا جون من هنوز تو مسابقه شرکت نکردم چون همه بیستن. می ترسم از روی فراموشی اسم کسی رو نگم.
مونا جون مواظب خودت و دخملت باش یه وقت سرما نخورین
زهرههههههههههههه به سلامتی و مبارکی من یه عالمه اسم سراغ دارم کدومشو بگم. ایرانی عربی
ایشالله نی نی سالم و زیبا و صد البته پسر به دنیا بیاری
نسیم جون منتظر خبر بارداری شما هم هستم.
من سر آریا 12 ماه اقدام کردم اگه یه وقت خواستم دومی رو بیارم باید یه سال زودتر تصمیم بگیرم. البته وقتی آریا 5-6 ساله شد
نوشین من بعد از یکماه سینه چپم درد میکنه و سفته. تازه من شیرم مثل شما زیاد نبود. بردیا چجوری کنار اومد.
هنوز هم شیر دارم ولی زرد و سفته آریا وقتی میبینه برعکس شادی میگه اهههه باهاش شوخی میکنم میگم آریا ممه فرار میکنه. نمی دونم چی شد خواب دید و کسی بهش چیزی گفت که دیگه از می می بدش میاد
مونا 2 تو گوگل سرچ کن برات میاره پیک ایران هم بد نیست
وقتی حجمو کم کردی و آپلود کردی گزینه آخری رو تو کادر اینجا یا تو قسمت پست مطلب جدید وبلاگ پیست کن
لیلی جون لعبت بانوخوبید؟
Lilypie Premature Baby tickers
دوگیگ از حجم باقی مونده پس فردا هم تموم میشه کلیپ شاد کودکانه که بشه دانلود کرد سراغ ندارین؟
کلیپ حسنی رو دارم.
هرچی هم سرچ میکنم یا دانلود نمیشه یا عمو پورنگ و خاله شادونه هست که آریا دوستشون نداره
اگه سراغ دارین لطفا کوتاهی نکنید
Lilypie Premature Baby tickers
حدسم با بی بی چک که کاملا درست بود تا شنبه که برم دکتر
پسرم احتمالا تو هفته چهارمه
بچه ها من تازه میخواستم وزنمو بیارم پایین میگن بعداز زایمان دوم سخت تره لاغر شدم حفظ اندام سابق
ما به جرگه چاقالوها پیوستیم
CafeMom Tickers

CafeMom Tickers
زهره جون مبارک باشه
ایشالاه روزای بارداری خوب و راحتی داشته باشی و یه پسر سالم و تپل دنیا بیاری
یه تبریک هم به خاطر شجاعتت واقعا دل شیر میخواد
بعد از زایمان هم ایشالاه رژیم میگیری و به وزن دلخواهت میرسی
سلاااااااااااااااااااااام به مامانهای گل باردار و بی بار! یون دار و بی یون! مثبت و منفی. خوبید؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ همگی بگین بببببلللللللللللهههه (آیکون عمو قناد)

زهره جون تبریک میگم. انشالله به سلامتی و میمنت. اول سالم باشه دوم هر چی دلت میخواد باشه.

چطوری مریمی جون؟؟ مهسا چطوره؟؟ خوابه یا بیدار؟؟
نووووووووووووووووووووشیییییییین اگه امشب یه سر زدی اینجا حتما برو سینه ات رو با آب سرد ماساژ بده. منم پنج روزه که حسین رو از شیر گرفتم و این چند روز هر چی با آب گرم ماساژ دادم یا سشوار گرفتم و سوتین سفت بستم افاقه نکرد. مثل سنگ شده بود و شدیدا دردناک و خیلی هم نامتقارن و بدشکل. امشب مامان شوشو بهم گفت با آب سرد بشور میترسه برمیگرده!! (خداییش این همه ادعا داریم و قدیمیها رو مسخره میکنیم هر حرفشون حکمت داره!) خلاصه همین یک ساعت پیش اینکار رو کردم یعنی آبی بود روی آتیش. دردم برطرف شده و سینه ام هم داره از حالت سفتی درمیاد. اگه اثر کرد واسش دعای خیر بفرست.
خیلی حرفش جالب بود میگفت: چطور وقتی خودت میری زیر دوش آب سرد بدنت میلرزه و خودت رو جمع میکنی شیرت هم اینطوریه وقتی آب سرد بزنی خودش رو جمع میکنه و برمیگرده! واقعا عالی بود.
2810