2777
2789
عنوان

متولدین مرداد 89 ورژن جدید

| مشاهده متن کامل بحث + 375507 بازدید | 11423 پست
جاتون خالی دیشب انیس ساعت 8 خوابید. انقدر چسبید.البته معمولا تا 9:30 خوابه ولی دیگه دیشب حسابی فاز داد. دیروز مهد کودک ساعت 12 تا 1/30 خوابیده بود شب دیگه حسابی خسته بود و زود خوابید.وای فوق العاده بود چند ساعت برای خودت وقت داشته باشی. کسی از سر و کولت بالا نره وای عالی بود.
حالا برم ناهار درست کنم. اگه بشه این شیوه رو ادامه بدم.
فعلا"
Lilypie Pregnancy tickers
سلام عصر بخیر

در حالی دارم مینویسم که شادی خانم توی بغلم داره میمی بازی میکنه راستی بچه های شما هم هنوز میمی رو دوست دارن؟؟؟؟ شادی که عاشقشونه چیکار کنم از چشمش بیفته؟؟؟

میبینم که ساراجون زحمت کشیده و تاپیکو یه حالی بهش داده.... دستت درد نکه سارا جون. البته منم یه پیشنهاد دارم ایشالله بعد از مسابقه سارا چون میگم...

عکسای تولذ عالی بود خوشبحالتون کیف کردم دیدمتون و کلی خوشحال شدم که خوش گذشت بهتون

البته همه رو قبلا زیارت کرده بودم بجز فاطیما جون که از آشناییش ودیدن روی ماهش خوشوقت شدم

عقیق جون هم که مثل همیشه گل کاشته دستش درد نکنه مطمئنم کلی به حسین جونم خوش گذشته ....

عکس یوسف گلی هم عالی بود همینطور مهسای لعبتی، انیسا جون و ماهان جون

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مرسی بابت تعریفاتون از عکسای شادی

همینطور شرمندم کردید بابت ارای مثبتتون به خودم امیدوار شدم

هههههه درمورد تکنولوزی خودم فکر کنم باید مینوشتید بی جنبه در استفاده از تکنولوزی....میگید نه از شوشو بپرسید گاهی یه چشمی (از فرط خستگی) از زیر پتو ساعت 3-4 صبح دارم پستاتونو میخونم..... البته با استفاده از تکنولوزی هههههه

سلام دوستان خوبید

وای این روزها چه سخت می‌گذره والا دیدین چه آدم‌هایی‌ پیدا میشن از پسره پرو تر باباشه من هی‌ اونو راضی‌ می‌کنم بره باباش تلفن میزانه تورو خدا نظر پسرم بره

سونو خوب بود ولی‌ من استراحت مطلق شدم دکتر گفته فقط باید دراز بکشی تا بچه برگرده بالا اگه نه باید یه فکر دیگه کرد

این مسابقه چه سخته آخه من کدوم رو انتخاب کنم

من امروز رفتم کلی‌ لباس گرفتم آخه لباس هام برام تنگ شدن الان خیلی‌ شکمم بزرگ شده در اسرع وقت عکس از شکم براتون میزارم

الی جون عزیزم من زیاد در مورد هتل‌ها اطلاع ندارم ولی‌ چون تو اسییی هست باید جای دنج و ساکتی‌ باشه من یه سرچ کردم این اومده ولی‌ باید آدرس دقیقش باشه
http://byotell.com.tr/

نوشین جون ایشالا که موفق بشی‌ و به راحتی‌ از شیر بگیریش

خدا رو شکر سروشه جون که کارت جور شد

یوسف هم جدیدأ خیلی‌ بامزه حرف میزنه قشنگترین کلامش هم یتی دیده(یکی‌ دیگه) لول(گًل)

خوب ما باز بریم دراز بکشیم

همتون رو دوست دارم

بوووووووس بای
دوستی ها کمرنگ بی کسی ها پیداست راست گفتی سهراب آدم اینجا تنهاست
ممنون الی جون
نظر لطفته. ماهان دوتا اسم داره.اول اسم انیس رو براش انتخاب کردیم .ولی شناسنامه ایرانی به اسم انیس براش صادر نکردند و گفتند اسم دخترونه است. برای همین شناسنامه ایرانیش رو به اسم ماهان گرفتیم و شناسنامه کانادائیش شده به اسم انیس ماهان. زمانی که اومدیم ایران خیلی دنبالش بودیم که اسم انیس رو براش بذارن ولی قبول نکردند. انیس همون ماهانه.
Lilypie Pregnancy tickers
حالا که اینا چیزی نیست دوستان اگه بگم این پسره چه سرخوشه همه شاخ در میارید

اومده اینجا که با یه زن که سیتیزن آمریکا هست ازدواج کنه زن 33 ساله از ایران خارج شده کم کم 50 سالش هست

واقعا اینا دیگه کی‌ هستن من اصلا باورم نمی‌شه این پسر اون پدر باشه

حالا امروز میگفت زن برای هفته دیگه بلیطش حاضره میاد آنکارا منم میرم ولی‌ حتما میایم به شما سر می‌زنیم منم تو دلم هی‌ می‌گفتم شما برو نمی‌خوام دیگه بیای سر بزنی‌
دوستی ها کمرنگ بی کسی ها پیداست راست گفتی سهراب آدم اینجا تنهاست
سلااام موناجون خوبی؟ امروز مرسده سراغتو می گرفت جویای احوالت بود
من دلم می‌خواهدخانه‌ای داشته باشم پر دوست،
کنج هر دیوارش دوست‌هایم بنشینند آرام،گل بگو گل بشنو…؛...
شرط وارد گشتن،شست و شوی دل‌هاست،شرط آن داشتن یک دل بی رنگ و ریاست…روی آن با قلم سبز بهار، می‌نویسم ای یار خانه‌ی ما اینجاست ،تا که سهراب نپرسد دیگر” خانه دوست کجاست؟"
نوشین جون مرحله سخت و دلگیریه برای شما ولی برای بردیا خیلی خوبه فقط مواظب باش خدای نکرده مریض نشه عزیزم موفق باشی
من دلم می‌خواهدخانه‌ای داشته باشم پر دوست،
کنج هر دیوارش دوست‌هایم بنشینند آرام،گل بگو گل بشنو…؛...
شرط وارد گشتن،شست و شوی دل‌هاست،شرط آن داشتن یک دل بی رنگ و ریاست…روی آن با قلم سبز بهار، می‌نویسم ای یار خانه‌ی ما اینجاست ،تا که سهراب نپرسد دیگر” خانه دوست کجاست؟"
2810