2777
2789
اتفاقا خیلی علاقه دارم ولی بعضیا میگن آینده ای نداره من به حرف کسی گوش نمیدم ولی میترسم حرفشون درست ...

پس چه رشته ای اینده داره؟ 

اصلا آینده داشتن یعنی چی ؟😅

یعنی کیف کنی از کارت 

یعنی وقتی خسته شدی به این فکر کنی که کاریو انجام میدی که عاشقشی و اینقدررر مفیدی تو جامعه 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

میشه بهم بگی ممنون

اره عزیزم حتما 

مجموعه بارسا زیر نظر دکتر علی میرصادقی که یکی از بزرگترین روانشناسای ایران هستن پیج خود اقای میرصادقی توی اینستاگرام ali_mirsadeghi

که میتونی پیجشونو ببینی ببینی که چقدر معتبرند

و پیج تحصیلیشون  alimirsadeghi_tahsilii هستش 

شماره تماسشونم 22677917 اگه هم از شهرستان زنگ میزنی با پیش شماره 021 بگیر

فرم پر میکنی و با توجه به شرایطت مشاور رو برات انتخاب میکنن عزیزم

من که خودم خیلی راضیم از مشاوره شون 

چون من مشاور خیلی تا حالا عوض کردم هیچ جا مثل اینجا نبود

خوب اولین سوال انقدر درس میخوندین حوصلتون سر نمیرفت!؟ دومین سوالم اینکه میخوام خوابگاه برم بنظرتون ...

نه برای چی حوصلم سر بره اخه😅 آدم فرصت نمیکنه حوصلش سر بره حتی😅

نخیر باید معدلتو خیلی بالاتر بیاری عزيزم حتما میتونی ۱۹/۵  به بالا بگیری😉

نه برای چی حوصلم سر بره اخه😅 آدم فرصت نمیکنه حوصلش سر بره حتی😅 نخیر باید معدلتو خیلی بالاتر بیاری ...

اصل کاری معدل کلاس نهمه سعی میکنم وقت بیشتری بزارم 

خوابگاهو که صد در صد میرم حالا بنظرتون نمونه دولتی امتحان بدم یا نه؟؟

من دو سال از درس دور شدم  الآنم برای ۱۴۰۱ میخام کنکور بدم  اما اصن نمی‌دونم چیکار کنم؟

باید اولش خیلی آروم آروم تو برنامتون گذاشته بشه و هر درسو با روش مطالعش پیش ببریم باید یه سری درسا هر روز گذاشته بشه براتون یا مثلا توی ریاصی و فیزیک با توجه به خودتون به ترتیب گذاشته بشه فصلا