2777
2789
ندارم ویار اصلا گوشتم میخورم ولی اونجوری نیست عاشقش باشم ودلم بخواد

خب برا پسر میگن عاشق گوشت وکباب اینا میشی من بعد ازشیش ماه تازه الان میتونم بخورم😅

بازم نمیدانم

فقط 23 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
تویی والاترین مهمان دنیایم ❤️که دنیا بی تو چیزی چون تـ❤️ـورا کم داشت‌...❤️ارغوانِ مامان ❤️

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خودمم حس میکنم نی نیم پسره دیگه نمیدونم چی بشه تاپیک و ذخیره میکنم میام میگم😆

اره حتما بگو خیلی کنجکاو شدم ببینم درست حدس زدم یا نه ولی حسم میگه مال شما پسره حسم که بچه خودم درست بود 😂

میشه ازتون خواهش کنم برای سلامتی مادرم دعا کنید حتی فقط در حد یک صلوات  مادرم خیلی سختی کشیده رنگ خوشی ندیده  و توی زندگی من هیچی برای من با ارزش تر از مادرم نیست هر کی برای مادرم دعا کنه منم برای آرامش زندگیش و رسیدن به تمام آرزو هاش دعاش میکنم😚اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجه  تیکر تولد دو سالگی پسر عزیزم هست مادرت قربون چشمات بشه😍😍😍😍
من میگم ۷۰ درصد دختره  مال شبیه توعه چون از بچه من خیلی فرق  داره که پسره ولی بازم میگم از ...

بلاخره مشخص میشه😁😁

1
5
10
15
20
25
30
35
40
تویی والاترین مهمان دنیایم ❤️که دنیا بی تو چیزی چون تـ❤️ـورا کم داشت‌...❤️ارغوانِ مامان ❤️
خب برا پسر میگن عاشق گوشت وکباب اینا میشی من بعد ازشیش ماه تازه الان میتونم بخورم😅 بازم نمیدانم

الکیه همش بابا حالا من برعکسشو شنیده بودم🤦🏻‍♀️

من بدم نمیاد میخورم اونجوری نیستم بدم بیاد همه چی میخورم

رادینم..پسرمامان هیچوقت فکر نمیکردم یه پسر شیرین مثل تو داشته باشم از وقتی اومدی دنیای مامان قشنگ شد عشق کوچولوی من مرد کوچیک مامان...😍نازگلم قلبمی معجزه کوچولوی من دختر قشنگه مامانربان گوشه ی عکست...حق من این نبود عکستو بااون ربان مشکی ببینم داداشی😔😭🖤 پادشاه زندگی من جایی همین نزدیکی ها مشغول تلاش است...کم می خوابد. استراحتش کم است.دستان مردانه اش را که حکمتش را نمیدانم چرا آرامش بی پایان دارد.پادشاه من خسته میشود اما خستگی در میکند از من...آغوشش از جنس خواب است بی هوا هم که بغلش کنی چشمانت بسته میشود از آرامش بی حساب...چه افتخاریست خانمی کردن برای چنین گوهری...چه برکتیست که خستگی اش با من در میشود...به خودم میبالم که از وجود من لذت میبرد... دستانم خالیست. چیزی برای عرضه ندارم. اما تا آخرین شماره های نفس هایم قدر دان توام..قدردانم که پادشاه من بهترین مرد زمین است...لمس قشنگیست واژه خوشبختی و من خوشبخت ترینم با تو❤همین که از عمق وجود میدانم دوستم داری برایم کافیست...
اینجوری زیاد شنیدم اتفاق بیوفته  هر چی باشه سالم باشه فقط به حق امام زمان

انشالله اولش آدم کنجکاو میشه ولی خدای بعد فهمیدن جنسیت میبنی هیچ فرقی نداره آدم میگه فقط سالم و صالح باشه 

میشه ازتون خواهش کنم برای سلامتی مادرم دعا کنید حتی فقط در حد یک صلوات  مادرم خیلی سختی کشیده رنگ خوشی ندیده  و توی زندگی من هیچی برای من با ارزش تر از مادرم نیست هر کی برای مادرم دعا کنه منم برای آرامش زندگیش و رسیدن به تمام آرزو هاش دعاش میکنم😚اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجه  تیکر تولد دو سالگی پسر عزیزم هست مادرت قربون چشمات بشه😍😍😍😍

خب سوالت چیه عزیزم

رادینم..پسرمامان هیچوقت فکر نمیکردم یه پسر شیرین مثل تو داشته باشم از وقتی اومدی دنیای مامان قشنگ شد عشق کوچولوی من مرد کوچیک مامان...😍نازگلم قلبمی معجزه کوچولوی من دختر قشنگه مامانربان گوشه ی عکست...حق من این نبود عکستو بااون ربان مشکی ببینم داداشی😔😭🖤 پادشاه زندگی من جایی همین نزدیکی ها مشغول تلاش است...کم می خوابد. استراحتش کم است.دستان مردانه اش را که حکمتش را نمیدانم چرا آرامش بی پایان دارد.پادشاه من خسته میشود اما خستگی در میکند از من...آغوشش از جنس خواب است بی هوا هم که بغلش کنی چشمانت بسته میشود از آرامش بی حساب...چه افتخاریست خانمی کردن برای چنین گوهری...چه برکتیست که خستگی اش با من در میشود...به خودم میبالم که از وجود من لذت میبرد... دستانم خالیست. چیزی برای عرضه ندارم. اما تا آخرین شماره های نفس هایم قدر دان توام..قدردانم که پادشاه من بهترین مرد زمین است...لمس قشنگیست واژه خوشبختی و من خوشبخت ترینم با تو❤همین که از عمق وجود میدانم دوستم داری برایم کافیست...
الکیه همش بابا حالا من برعکسشو شنیده بودم🤦🏻‍♀️ من بدم نمیاد میخورم اونجوری نیستم بدم بیاد همه چی ...

آره نمیشه اعتمادکرد ب این چیزا🤦

1
5
10
15
20
25
30
35
40
عزیزان من عکس سونومو گذاشتم.نظرتون چیه؟ دختره یا پسر؟

واضح نیست عکست عزیزم

1
5
10
15
20
25
30
35
40
عکس سونوتو بفرست

صبح میدم الان همسرم خواب و چراغ ها خاموش فردا صبح هم تازه وقت سنو دارم واسه هفته ۳۷ 😂

واس تو پیشونیش صافه اینجور که بقیه میگن صاف دختره