2777
2789
عنوان

کرم موبر برای دختر نوجوان

| مشاهده متن کامل بحث + 59651 بازدید | 72 پست
میترسم آخه با قیچی ...ی دفعه حواسش نیست خودشو زخم میکنه ...ژیلت هم همینطور برای همین میگم کرم براش ب ...

من تو نت خوندم زدن این کرما باعث عفونت میشفکنم پودر بهتر باش

تیکر تولدم مجردممممم 😘دنبال دعوا نیستم تا وقتی میش با حرف زدن مشکلو حل کرد  اگ جوابتو ندادم این ب این معنی نیست ک جوابی نداشتم این ینی اینک من با ابلهان بحثی ندارم ❤️🤗 

پودرواجبی یانوره بخر

🐥🧸جییییییییغ جیییییییییغ جیییییییییغ....                       چیه؟  چرااینجوری نگامیکنی؟  جیغ ندیدی ؟امضای خودمه دوســ دارم جیغ بزنم   🔪🏃‍♀️تاحالادیدین کسی هم سگ اخلاق باشه🐶هم شوخ طبع👻 ودرعین حال مغرور😌ومهربون وخجالتی؟....سلام اون منم✋🏻  منوبی موقع ازخواب بیدارمیکنین قابلیت استخدام توداعش دارم🔪💔☠️

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

پودر موبر بزن رو پوست خشک، پنج دقه تا ده دقه صبر کن بعد بشور

💋🙏❤️هر کی امضامو میبینه برای سلامتی و آرامش منو عشقم یه صلوات بفرسته🍉 🙏                           ..برای شادی روح شایان هم یه صلوات بفرستين..

پوست میسوزونه که کرم...

بره اپیلاسیون الان پوستش حساسه حالا مگه چی میشه مو داره دیگه تا ۱۳ ۱۴ سالگی مو زاید نیس که کمه

وزن شروع۶۴/۵😔😰 ۳/۸⬅️وزن هدف ۵۲😉❤️ وزن فعلی ۶۱/۹ 😐😊۳/۲۹
دختر منم‌ده سالشه اسی موهای زیربغل وناحیه تناسلیش دراومده.چیکارکنم.باچی بزنم

زیر بغل که راحته هم با کرم میشه هم با ژیلت اون قسمت ماجراست. دختر من میترسه ژیلت خودش قیچی میکنه!!

اون که رفته دیگه هیچ وقت نمیاد...
پوست میسوزونه که کرم... بره اپیلاسیون الان پوستش حساسه حالا مگه چی میشه مو داره دیگه تا ۱۳ ۱۴ سالگی ...

دختر من دوازده سالشه سفید و بوره موهاش طلایی زیتونی ولی اون قسمت مشکی پرکلاغی!!!!!!!

اون که رفته دیگه هیچ وقت نمیاد...