2777
2789
سلام .من یه دختر 6 ماهه دارم.قبل از زایمان صبح و بعد از ظهر کار میکردم اما الان خونه هستم. احساس میکنم هیچ کار مفیدی غیر از بچه داری نمیکنم.میخواستم ببینم کاری هست که بشه با بچه داری تو خونه انجام داد؟
شجاعت یعنی بترس بلرز ولی یک قدم بردار

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چه خوب سها جون ... چه کاری مفیدتر از تربیت یه گل ...... من دارم لحظه شماری میکنم نی نی ام بدنیا بیاد و به این بهونه خونه نشین بشم... کتابهای مفید در رابطه با تربیت بچه و طرز برخورد بااون یا بازیها و سرگرمیهای مفید کودکان رو بخون. وای که چه کیفی داره..............................
"فروشگاه پوشاک نی نی پوش" - پوشاک مارکدار با کیفیت، با مناسبترین قیمت http://old.ninisite.com/clubs/detail.asp?clubID=33001
من با نظر دوستان موافقم بچه داری خودش کار بزرگیه اما منم خودم خیلی وقتها فکر می کنم که بجز اون چه میشه کرد که آدم احساس مفید بودن کنه؟بستگی به مهارتهایی که آدم بلده میشه خیلی کارا کرد.مثلا اگه یه زبان بلدی می تونی بری دنبال ترچمه یه اثر یا اگه هنر دوست داری می تونی یه رشتشو مثل موسیقی شروع کنی یا اگه بلدی ادامه بدی.البته اینا همش بستگی داره آدم چقدر وقت داشته باشه.دوستان من اکثرا وقت هیچ کاری نداشتن جز یه کمی مطالعه
چه کاری با ارزش تر و مفید تر از تربیت بچه؟ می دونین فرزند هر وقت کار خوب کنه یه ثوابی هم به پدر و مادرش می رسه؟(حتی پس از مرگ اون ها) نمیدونم چرا تو این دوره زمونه فقط پول درآوردن شده کار مفید. مطالعه کتاب های مفید (نه هر کتابی) و برنامه های مفید تلویزیون (و نه هر برنامه ای ! )مثل سمت خدا, مشاوره های پزشکی و روانشناسی و . . . کلی وقت آدمو پر می کنه.
بعضی آدما مثل قطار شهربازین. آدم باهاشون خیلی حال می کنه، ولی به جایی نمی رسه (رضا رفیع)
وای عزیزم
فکر نمیکنم با نی نی 6 ماهه کار دیگه ای بشه انجام داد میدانی الان نی نی شما در سنی هست که بیشترین مراقبت رو می خواهد
آفتاب به گیاهی حرارت می دهد که سر از خاک بیرون آورده باشد