2777
2789
عنوان

واقعا میخواد قحطی بشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 2024 بازدید | 29 پست
آره الان میان میگن اینجا فقط درباره ی بارداری صحبت کنید
اگه این جوره چرا این همه تاپیک داریم که هیچ ربطی نداره
چرا این همه اقا تو این سایتن
چرا میشه راجب مادرشوهر و دعوا این طور چیزا حرف زد
واقعا چرا
چند مدت نینی سایت خیلی بد شده تا یکی تاپیک میزنه همه میان دعوا که سریع پاکش کن جا نگیره یا چه ربطی به ما داره

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چهارشنبه رفتیم هایپر با مامانم همه چرخا پرررررر قفسه ها همه خالیییییییییییییییییییی ما روغن نداشتیم رفتم دیدم تموم شده مردم کارتنی برداشته بودن انقدر شلوغ بودم داشتم خفه می شدم.صف گوشتوووووووووو نگووووووو وایییییییییی البته جنساشونم کمتر میارن .ولی عین واقعیت بود کور شم اگه دروغ بگم
دلم یک دوست میخواهد که اوقاتی که دلتنگم بگوید: خانه را ول کن بگو من کی؟کجا باشم؟
اما یه سری چیزها واقعا گرون شده! شوهر خواهر من سوپرمارکت داره و برای خرید جنس به کلی فروشی ها می ره بعضی از اجناس مصرفی حتی از قیمت مصرف کننده روش هم گرون تر بهشون فروخته میشه...
اما در کل همیشه سعی کنید به اندازه بخرید ..
ما کشاورزی داریم و صنعت... هیچ وقت برای مواد غذایی فکر نمی کنم دچار قحطی بشیم
مطمئنی ما خودکفا شدیم....پس این همه جنس چینی چیه؟
همه چیز گران شده..مردم دارن هر روز سخت تر از قبل زندگی می کنند........من دارم بچه دار میشم .......نگران اینده نی نی هستم.....تقریبا هیچی توی جامعه ما حساب و کتاب نداره
کیسه برنج 20هزار تومنی این هفته شده 28 هزار اونوقت دیروز تو روزنامه میخونم که فلانی مسول گفته هیچ تغییر قیمتی در کالاهای اساسی نداریم
گوشت گوساله 10000 شده 14500

دلم واسه شوهرم میسوزه با بدبختی پول در میاره .
نمیدونم اینوسط کی داره سود میکنه
خدایا میدونم که واسم معجزه می کنی.تورو به خودت قسم زودباش....
ای وای یاد چند سال پیش افتادم که میگفتن برنج قحطه و همه ریخته بودن و قیمتش شده بود کیلویی 5 هزار تومن. همسایه طبقه پایینی ما رفت 100 کیلو خرید آورد گذاشت تو حیاط شب دزد اومد بردش ولی من اصلا ناراحت نشدم واسش سزای حرص همینه
اخی مثلا سکه که بود 500 تومن

سد یهو یک ملیون . بعد اینا ارزون کردن سده 850 . سما به این میگین ارزونی وسایعه؟

دلار به هر مسافر 1000 تا و دلار اصلا پیدا نمیسه . یکی میخواد 6 ماه بمونه چیکار باید بکنه ؟

نه البته دولت 6 ماه جایز نمیدونه سر 3 روز باید برگرده

2810