2777
2789
عنوان

واقعا میخواد قحطی بشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

2024 بازدید | 29 پست
چرا من این چند روزه همش از این واون میشنوم مردم ریختن خرید میکنن . خودم چیزی ندیدم . ولی خوب بالاخره نزدیک عید همیشه مردم زیاد تر خرید میکنن. نظر شما چیه ؟ چیزی شنیدین؟ ودیدین؟
دل تــو اولــین روز بهــار دل من آخرین جمعه ســال. و چـه دورند و چـه نزدیک ...

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مردم شایعه میسازن، باور میکنن و گرون میکنن و گرون هم می خرن
((مزاحمان جنسی ماسک زشتی برچهره ندارند. آنها زرهی از اعتماد بر تن دارند)). به کودکان اموزش درست بدهیم.http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=639547&PageNumber=2
خیلی وقتها ما خودمان مسبب وقایع اطرافمان هستیم

رییس جوان قبیله که هیچ تجربه ای در این زمینه نداشت، جواب میده :برای احتیاط برید هیزم تهیه کنید. بعد میره به سازمان هواشناسی کشور زنگ میزنه: آقا امسال زمستون سردی در پیشه؟

پاسخ: اینطور به نظر میاد، پس رییس به مردان قبیله دستور میده که بیشتر هیزم جمع کنند و برای اینکه مطمئن بشه یه بار دیگه به سازمان هواشناسی زنگ میزنه: شما نظر قبلی تون رو تایید می کنید؟

پاسخ: صد در صد، رییس به همه افراد قبیله دستور میده که تمام توانشون رو برای جمع آوری هیزم بیشتر صرف کنند. بعد دوباره به سازمان هواشناسی زنگ میزنه: آقا شما مطمئنید که امسال زمستان سردی در پیشه؟

پاسخ: بگذار اینطوری بگم؛ سردترین زمستان در تاریخ معاصر!!!

رییس: از کجا می دونید؟

پاسخ: ?چون سرخ پوست ها دیوانه وار دارن هیزم جمع می کنن!!

زخمی که می زنیم، دلی که می شکنیم ارزان نیست...یک جایی باید بهایش را بپردازیم. یک وقتی شاید همین نزدیکی ها...
2810