آره میشه من یکی رو میشناسم که بچه اش نقص ایمنی داره طفلی تو یه مدرسه روستایی ثبت نامش کرده فقط برا اینکه اسمش تو لیست اداره باشه ولی با مدرسه صحبت کرده که این نمیاد معلم داره تو خونه بهش درس میده فقط موقع امتحانا میره تو یه کلاس خالی تو همون مدرسه ازش امتحان میگیرن
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
توی مدارس دخترونه کمتر از این حوادث پیش میاد.منظورم شیطنت و هل دادن و اینهاست.توی مدرسه دختر من زنگهای تفریح دویدن ممنوعه. بالاخره توی هر کلاسی بچه ها با هر جثه ای هستن.به نظرم دلیل نمیشه که چون کوچولوست یک سال از زندگیش عقب بیفته. باز هر طور خودت صلاح میدونی.
الهی مامان امیر عباس خدا ایشالله همه کوچولوهای مریضو شفا بده امیرعباس نازتو هم همین طور محرم نزدیکه ! از صاحب اسمش سلامتیشو بخواه منم حتما براش دعا میکنم اگه قابل باشم قدش خوبه نسبت به وزنش حتی دکترش میگه جز بچه های قد بلند حساب میشه ولی خیلی لاغره استحونای ستون فقراتشو میشه شمرد
نگارین توی شناسنامه دیگه نمیشه تغییر داد من برادر شوهرم ثبت احوال کار میکنه بهش گفتیم که تغییر بده پسرم شهریور 89 هست گفتیم بذاره 90 میگفت دیگه ثبت شده نمیشه کاری کرد میگفت اگر پارسال هم گفته بودین میشد کوچیک کرد ولی الان نه
من 5 ماه زودتر رفتم مدرسه. راستشو بخوای سختم بود. بقیه مثلا کسی که مهر پارسالش دنیا اومده بود حدود یک سال و نیم از من بزرگتر بود خب خیلی زود درسا رو می فهمیدن من اگه یه کم دیرتر می فهمیدم فکر می کردم خنگم!!! در حالی که ضریب هوشی ام بالاتر از نرمال هم بود. واقعاً با این تصمیمت موافقم. مثلاً یه سال زودتر مدرسه رفتم کجا رو گرفتم؟ والا... بعداً اگه خودش حس کرد دوست داره کلاس بالاتر باشه تابستون یه سال رو جهشی می خونه.
پترا جان ! همش شیطنت و هل دادن و اینا نیست آسم داره دخترم و یه ناراحتی قلب کوچولو که اگه در حال عادی باشه اذیتش نمیکنه ولی وقتایی که آسمش عود میکنه خیلی نگران میشیم که نکنه فشار ریه اش بره بالا و مجبور به عمل بشیم پارسال زمستون تا پای عمل رفت ولی خدا کمک کرد به دارو جواب داد و خوب شد آسمش هم میگن تا 10 -12 سالگی خوب میشه ولی فعلا هست باهاش
مدرسه غیر انتفاعی خوب به اون معنایی که شماها تو شهرهای بزرگ میبینین نداریم تو شهرمون فوقش یه خونه اس با فضای کوچیک که اومدن مدرسه اش کردن دختر بزرگه ام که الان کلاس دومه یه مدرسه دولتی تو یه منتطقه خوب شهرمون میره و کلا 22 نفرن تو کلاسشون جای ما مدرسه های غیرانتفاعی خوب خیلی کمه از نظر من که اصلا نیست