درکت میکنم کاملا زمان ما رسم بود شناسنامه رو زودتر میگرفتن من همیشه از همکلاسیام کوچیکتر بودم واسه همین دلم میخواد مخصوصا که توانایی بچه خیلی فرق میکنه ولی خوب شوهر و خانواده شوهرم به شدت مخالفند
فقط چون از نظر جسمی ضعیفه نگرانشم طفلی تو بدو بو بچه ها تو مهد همیشه یه اتفاقی براش میفته پارسال رفتم دنبالش دیدم غرق خون ! هولش داده بودن بینی اش ضربه خورده بود طفلکم کلی خون دماغ کرده بود
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
خوش به حالت مخالف نداری منم متولد ابانم به فکر شناسنامه نباش من که یادم نمیاد زمان ما کسی توی کلاس از هم میپرسید متولد چه سالی هستی معمولا ماه تولد همدیگه رو میپرسیدیم
خوب پس به نظر شما هم ایراد نداره اگه دیرتر بره ممنونم دوستان که اومدین نظر دادین بقیه دوستان اگه تجربه ایی یا نظر دیگه ایی دارن خوشحال میشم اونا رو هم بشنوم
آخه هستی جون همه میبینن چقد طفلی اذیت میشه مامان خودم که میگه اصلا نمیخواد مدرسه بره تو خونه براش معلم بگیر دوران ابتدایی رو ولی من دوست دارم بچه ام لذت مدرسه رفتن و با دوستاش درس خوندن رو بچشه