2777
2789

بچه ها من دوربین سلفی گوشیم ریده رسما

من بینی مو عمل کردم بعدش هر سری چسبمو باز میکنم عکس میندازم بعد الان اومدم با سلفی خود گوشیم بندازم دیدم اصلا یه دماغ کج داغون میوفته   اومدم از سوراخ دماغم بندازم دیدم اصلا یه چیز افتضااااااح داغون

بعد هی خودمو نگاه میکنم تو اینه میبینم بینی من اینطوری نیست 

قبل عکسم تو دوربین خوب نشون میده

بعدش که میندازم واقعا افتضاح میشه

با دوربین اینستا انداختم دیدم باز بهتره این

حالا شانس گندم برداشتم به دستیار دکتر پیام دادم بینی من قرینه نیست من ناراضیم چیکار کنم  

بعد حالا اونم گفته عکس قبل و بعد بفرست

چیکار کنم

همیشه وقتی چسبمو باز میکنم اولش حس میکنم خیلی بده انگار یکم که چسبم باز میمونه بینیم بهتر میشه

از طرفی خودمو تو اینه نگاه میکنم میگم یکی از پره های بینیم یکم انگار بالاتره و یکم متفاوته

بعد میام عکس میندازم مشخص نمیشه تو عکس 

حالا شکر خوردم پیام دادم به دستیارش 

البته اینم بگم ناراحتما از یه لحاظ چون سمت چپ بینیم قسمت نوکش ورم داره ولی سمت راستم اینطوری نیست و قشنگ رفته تو  تازشم هفته های پیش ورم بینیم خیلی کمتر بود الان یک هفتس انقددددد ورم کرده و بزرگ شده نمیدونم چی کنم

خجالت کشیدم به دستیارش پیام دادم  

این کاربری قبلا ماله دوستم بود که دیگه دوستش فوت کرد و میخواست تعلیق کنه خودشو ولی من ازش خواستم بده بهم  

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خجالت نداره عکس بفرس و مشکلتو  بگو

اخه تو عکس اونطوری بد میوفته

بینیم هربار یه شکله

چسبمو که باز میکنم اولش خوب نیست بعدش بهتر میشه  نمیدونم چیکار کنم خسته شدم

این کاربری قبلا ماله دوستم بود که دیگه دوستش فوت کرد و میخواست تعلیق کنه خودشو ولی من ازش خواستم بده بهم  
2805
منم دوست دارم بینیمو عمل کنم ولی نه پولشو دارم نه شوهرم اجازه میده 

ول کن بابا به دردسرش نمی ارزه

چطور با دوربین اینستا عکس بندازم 

یعنی میشه عکساهامو با اون دوربین بگیرم ولی استوری نشه

دختر بور چشم  آبی......اینجارو جدی نگیر تصور کن ساعت میشینی درد دل میکنی و مشاوره میگیری بعد احتمال داره کاربری که مشاوره میده ۱۱،۱۲ ساله باشه 😐😒هرشخصیتی میتونه پشت گوشی باشه حتی داعشی ، وقتی کسی بهت مشاوره میده حواست باشه زود جو نگیری عمل کنی قبلش بشین خوب فکر کن بعضی اینجا انگار بنزیین تو دستشونه منتظرن شعله اتیش رو بیشتر کنن فقط تشویقت میکنن اره خوب کردی بجای اینکه آرومت کنن و بگن این مشکلات برا هرکسی وجود داره مهم اینه چطور باهاش برخورد کنی ، حواست باشه با مشاوره غلط قربانی عقده ها، مشکلات روحی ، کینه ها ، و بیماری ذهنی دیگران نشی ، دنیای مجازی نمیتونه جای خوبی برای مشاوره باشه به ریسکش نمیهرزه. به این موردم اشاره کنم اینجا هرکس با هر دین و مذهب یا آدم بی دین و خدا هم هست پس حواست باشه هرکس هر حرفی زد زود باور نکن و اعتقاد خودت رو زیر سوال نبر 
چطور با دوربین اینستا عکس بندازم  یعنی میشه عکساهامو با اون دوربین بگیرم ولی استوری نشه

اره 

بالاش یه آیکون فلش به سمت پایین داره 

اونو بزنی عکس یا فیلم ذخیره میشه تو گالری بعد میتونی ضبدر بزنی که نره تو استوری

اره  بالاش یه آیکون فلش به سمت پایین داره  اونو بزنی عکس یا فیلم ذخیره میشه تو گالری بعد ...

مرسی عزیزم❤

دختر بور چشم  آبی......اینجارو جدی نگیر تصور کن ساعت میشینی درد دل میکنی و مشاوره میگیری بعد احتمال داره کاربری که مشاوره میده ۱۱،۱۲ ساله باشه 😐😒هرشخصیتی میتونه پشت گوشی باشه حتی داعشی ، وقتی کسی بهت مشاوره میده حواست باشه زود جو نگیری عمل کنی قبلش بشین خوب فکر کن بعضی اینجا انگار بنزیین تو دستشونه منتظرن شعله اتیش رو بیشتر کنن فقط تشویقت میکنن اره خوب کردی بجای اینکه آرومت کنن و بگن این مشکلات برا هرکسی وجود داره مهم اینه چطور باهاش برخورد کنی ، حواست باشه با مشاوره غلط قربانی عقده ها، مشکلات روحی ، کینه ها ، و بیماری ذهنی دیگران نشی ، دنیای مجازی نمیتونه جای خوبی برای مشاوره باشه به ریسکش نمیهرزه. به این موردم اشاره کنم اینجا هرکس با هر دین و مذهب یا آدم بی دین و خدا هم هست پس حواست باشه هرکس هر حرفی زد زود باور نکن و اعتقاد خودت رو زیر سوال نبر 

بيني استخوني تا يه سال و بيني گوشتي تا 18 ماه به شكل اصليش نميرسه و مدام تغيير ميكنه. يه روز اينوريه يه روز اونوري. يه روز گنده ميشه يه روز كجه يه روز سر بالا يه روز افتاده. پس الان قضاوت نكن اين شكل نهاييش نيست.