2777
2789

ساقه طلایی 😐

پای لپ تاپ و کارم ، فقط میتونه ساقه طلایی بندازم بالا 😂

من زنی هستم "آزاد" ! در فطرت من "حیا" نهاده شده ، میدانم کجا باید "شرم" کنم و کجا میشود "رها" بود .. "تو به من نیاموز"  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نهايت يه چايي 😂

زیبایی حقیقی به این موضوع که موهایتان چه رنگی است یا رنگ چشم هایتان چیست ربطی ندارد. زیبایی حقیقی، در حقیقت این است که به عنوان یک انسان، چه کسی هستید. اصولتان چیست،حوزه ی اخلاقیاتتان چیست.
منم ببر  ،😭

بیا بریم😉💜🍷

شرمنده ولی بیشتر از ۷ تا سیم کارت ندارم 😁 باافتخار کاربری هفتممه 😎 راااااااستی به مرگ خودم قسم خواسته هام و به داشته هام تبدیل میکنم 😍💞 یه روزی تاپیک چه طوری به اونی که خواستم رسیدم رو میزنم با افتخار ازش براتون تعریف میکنم🍷💜 تنها موجودی که با نشستن به موفقیت میرسد 🐔 مرغ است 😎
😭😭😭منم میخواممممممممم

بیا بریم💜🍷😘

شرمنده ولی بیشتر از ۷ تا سیم کارت ندارم 😁 باافتخار کاربری هفتممه 😎 راااااااستی به مرگ خودم قسم خواسته هام و به داشته هام تبدیل میکنم 😍💞 یه روزی تاپیک چه طوری به اونی که خواستم رسیدم رو میزنم با افتخار ازش براتون تعریف میکنم🍷💜 تنها موجودی که با نشستن به موفقیت میرسد 🐔 مرغ است 😎