2777
2789

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام دوست خوبم! قدم نو رسیده مبارک 120 سال زیر سایه بابا و مامانش زندگی کنه
باید کپی از معنی اسم و صفحه اول کتابی را که معنی اسم را در اون پیدا کردی همراه با یک تقاضا به داره ثبت احوال کل کشور بنویسی بعد از اون پاسخ میدهند یکی از دوستام دخنرش را درنیان می خواست بذاره نمی ذاشتند همین کار را کرد و خلاصه دخنرش اولین درنیان ایران شد انشاا... دختر شما هم اولین آرسیتا خواهد شد.
ببوسش
2805
سلام خانمی تا جائی که من اطلاع دارم شعبه های ثبت احوال همگی یک کتاب نام مشترک دارند وفقط مجوز این اسامی رودارند من برای دخترم اسم شمینا رو انتخاب کردم که البته قبلا 17 تا ازش ثبت شده ولی باز گفت اگه تو کتاب نباشه نمیشه که خدا رو شکر بود و شمینا ما 18 امین شمینا ایران شد
bobbin جان همه جای دنیا یه اسمایی می شه انتخاب کرد یه اسمایی نمی سه مثلا یه دوست من دارم تو آلمان می خواست اسم پسرشو سینا بذاره گفتن که سینا اینجا اسم دختره و خلاصه کاری نتونست بکنه و دانیال گذاشت
خداوند به سه طریق به دعاها جواب می دهد:
او می گوید آری و آنچه می خواهی به تو می دهد.

او میگوید نه و چیز بهتری به تو می دهد.
او می گوید صبر کن و بهترین را به تو می دهد

در اندرون همه ما خزانه‌ای بیکران از عشق و شادمانی و نعمت هست که می‌تواند آنچه را که در آرزوی آنیم، برایمان فراهم کند
آرسیتا :نام منطقه ای ازسرزمین ماننا درغرب همدان فعلی آرسیتا یک اسم دخترانه ترکی است

به معنی مثل عروس همتای عروس

♡[خدای من همان خدای حیوانات است...🐾❤]♡..هرجا ببینم حیوونی رو دارن آزار میدن یا دربارش بد میگن برام مهم نیست که طرف کیه منم باهاش بد برخورد می‌کنم،حتی اگه بشه میزنمش..:)..تا وقتی حیوانات هستن منم هستم☺😁وجودم به وجود اونا وصله...❤😍همه‌ی زندگیم حیوانات هستن...با عذابشون منم عذاب میکشم و با خوشبختی اونا خوشبختم‌..❤نفسم بند نفس‌های حیوانات است🐾💜 مرغ مینام هم نفس و عمرمه...اسمشم آقا مانی🙄❤🕊
خیلی احمقانه س که آدم اسم نینیش هم نمیتونه انتخاب کنه! میتونی از یه شعبه دیگه ثبت اسم امتحان کنی. گا ...

دقیقا من برا تعویض اسم یه جایی وکیل هم گرفتم نتونست 

شهر دیگه چند روزه برام عوض کردن خیلی راحت 

کلا سلیقه ایه جاهای دیگه امتحان کن

تاریخ عضویتم😅😅
2810