2777
2789
عنوان

بچه دنیا جهانبخت معلوم شد چیه؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 2217 بازدید | 38 پست

توروخداا اینقدر اینارو دنبال نکنید یه مشت هرزه ی خونه خراب کن که غیر از باسن بزرگ هیچی واسه عرضه کردن ندارن. هممممشش دارن دروغ میگن تا چهارتا فالور جذب کنن بعدم با یه سایت شرطبندی تمام پولای مردمو بالا بکشن 

واقعا چه چیز جالبی توی این پیجای بیخودشون شمارو جذب میکنه که فالوشون میکنید وقتی اینقدر بهتون دروغ میگن

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

منم عزیزتریناشو گفتم . 😂😂😂😂 و گرنه دل منم حرمسراییه برای ایدلا 

عزیزترینشون 

جیمین شی

اوپا تهیونگ

اوپا یونگی 😍

اینا برام خیلی عزیزن

« سرت تو باسن خودت باشه دوست گرامی نه تو باسن مردم  ⁦ಥ_ಥ⁩عاقد تهکوک و چانبک هستم 😎🤝💙"تامبویم 🙂".              خواهر عزیز ، برادر گرامی ، دوست عزیز ، خانم محترم ، انسان محترم لطفا اگر با نظر من مخالف هستید اگر از طرز گفتار و رفتار من خوشت نمیاد منو ریپ نزن نه اعصاب من خراب میشه نه شما با تچکر 🤝💙
لعنتي گونگ یو فقط جی چانگ ووک ام جذابه

همشون جذابن 😍

کلا خاکشون با ما فرق داره 😂⁦🤦🏻‍♀️⁩

« سرت تو باسن خودت باشه دوست گرامی نه تو باسن مردم  ⁦ಥ_ಥ⁩عاقد تهکوک و چانبک هستم 😎🤝💙"تامبویم 🙂".              خواهر عزیز ، برادر گرامی ، دوست عزیز ، خانم محترم ، انسان محترم لطفا اگر با نظر من مخالف هستید اگر از طرز گفتار و رفتار من خوشت نمیاد منو ریپ نزن نه اعصاب من خراب میشه نه شما با تچکر 🤝💙
حالا آیدولت کیه؟    

به قول یکی از همین کاربرا دل من حرمسراییه برای ایدلا😂⁦🤦🏻‍♀️⁩

زیادن ولی عزیزترینشون 

جیمین شی 

اوپا تهیونگ

اوپا یونگی 😍

اها  من بایسم نامجونه    

اوهوم می‌دونم نامی جذاب🥺😍😍😍